Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Darinko Kosor

'Zagreb u nekim segmentima bolje funkcionira bez Bandića'

Darinko Kosor
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
07.02.2015.
u 09:44

Ima manje marketinškoga dijela, a više ima operative. Pogledajte kako je Zimska služba prije mjesec dana odradila posao u tišini, kaže Kosor

U razgovoru za Soundset Plavi, predsjednik Gradske skupštine Darinko Kosor ustvrdio je kako grad Zagreb u nekim segmentima bolje funkcionira otkako mu na čelu nije Milan Bandić, te da je dobro da se iz nekih regularnih djelatnosti više ne radi cirkus.

– Zagreb je dobro funkcionirao i kad je to radio gradonačelnik Bandić u operativnome smislu, a sada u određenim segmentima funkcionira i bolje. Stoga nema nikakvoga razloga za izbore – kaže Kosor.

Na pitanje koji su to konkretno segmenti, Kosor je dao primjer aktualne zimske situacije.

– Ima manje marketinškoga dijela, a više ima operative. Pogledajte kako je Zimska služba prije mjesec dana odradila posao u tišini. Mislim da je dobro da ne radimo cirkus od politike – dodaje.

Kosor nadalje uvjerava kako je njegova pozicija u Gradskoj skupštini sigurna.

– Skupština ne ovisi o ostavci gradonačelnika nego o proračunu. Postoji stabilna većina od 27 zastupnika. Nije nikakav problem ako se zastupnici učlane u udrugu Milana Bandića. Neovisno o tome hoće li biti izbori, većina od 27 zastupnika će ostati u Gradskoj skupštini. Razgovarao sam s većinom zastupnika koji su u većini i svi su rekli da ostaju dio većine, a to je ono što je građanima važno – rekao je Kosor.

>> Milan Bandić - Kad mu ne daju da 'dela', on osniva stranku

Komentara 26

DU
Deleted user
10:26 07.02.2015.

Opa, jel to onaj isti Kosor ili je to reinkarnacija

BI
bigstar
09:59 07.02.2015.

Tebi je samo vazno da sacuvas svoju stolicu i zbog toga si spreman na sve...

MA
majusko
10:46 07.02.2015.

Jos da se rijesimo ulizice Kosora. Pa gdje bi nam bio kraj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije