Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privremena regulacija prometa

Za promet se od sutra zatvara dio ulica na Gornjem Gradu, donosimo obilazak

Zagreb: Na Gornjem gradu preusmjeren promet zbog radova
Patrik Macek/PIXSELL
01.05.2023.
u 12:30

Radovi će trajati do 30. lipnja, a iznimke su vozila gradilišta, taksiji, ZET-ove linije te vozila stanara i ona s posebnim dozvolama

Radovi na obnovi objekata na Gornjem Gradu u punom su jeku, a zbog kojih se od sutra za promet zatvaraju pojedine ulice. Tako će sve do 30. lipnja, u vremenu od 9 do 17 sati za sva vozila, uz iznimku vozila gradilišta, taksija, ZET-ovih linija te vozila stanara i onih s posebnim dozvolama, za promet zatvoriti Mesnička od Streljačke ulice te Matoševa prema Gornjem Gradu. 

Također, po potrebi će se, na 20 do 30 minuta, zatvarati i dio Matoševe kod kućnog broja 9, a zbog radova na obnovi Hrvatskog povijesnog muzeja. 

Obilazni pravac za vrijeme navedenih radova bit će:

  • Mesnička – Streljačka – Tuškanac – Cmrok – Jurjevska. 

Za vrijeme radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji, a iz Grada upozoravaju sugrađane na moguće poteškoće u prometu te mole za strpljenje i razumijevanje. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije