Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedjeljno cjenkanje

Vruća ponuda : Na Hrelić se ide i po – vjenčanicu!

'27.10.2013., Zagreb - Gradjani iskoristili suncanu nedjelju za posjet sajmu na popularnom Hrelicu.  Photo: Luka Stanzl/PIXSELL'
Foto: 'Luka Stanzl/PIXSELL'
1/3
Autor
Mateja Šobak/VLM
28.10.2013.
u 08:08

Ne kupimo odmah, odemo dalje i onda potrče za nama – kažu studentice koje su na Hreliću dvaput mjesečno

Ugodno vrijeme od 23 Celzijeva stupnja, neki su komentirali, čak i pretoplo za ovo doba godine, uzduž Save pa sve do sajmišta automobila na Jakuševcu namamilo je rijeke ljudi koje su se slijevale samo prema jednom cilju - Hreliću. Kako kažu prodavači, krajem listopada nikada nije bilo toliko interesa za kupovinu rabljenih stvari, pa su svoje proizvode istresli već i ispod Mosta mladosti.

Prvo ruksak, pa drugo

Uz odjeću, obuću i modne dodatke, naći se moglo zaista sve. Svjetla za auto, figurice iz kinder-jajeta, britvice, pa čak i dvije litre ulja ipak nisu bile najneobičnije stvari koje su se na popularnom sajmu mogle kupiti.

– Neko vrijeme, kad smo dolazile, gospodin je prodavao vjenčanicu za 1700 kuna, a uz nju je davao i bijele cipele. Prava svila i čipka, tvrdio je, ali objasnile smo mu da ipak toliko ne možemo izdvojiti - ispričale su Ivana i Anja, studentice koje na Hrelić dolaze barem dvaput mjesečno, uglavnom po torbice i nakit. Nikad, kažu, ne kupe robu odmah, već pogledaju, pa čak i ako im se svidi, krenu dalje.

– To je najbolji način cjenkanja, odmah potrče za vama. Tako smo kupile i ovaj ruksak za 15 kuna - smiju se studentice pokazujući crnu kožnu torbu. Pravi način kupovine zna i grafička dizajnerica Maja koja je kao svoj najbolji "ulov" istaknula komodu.

– Kupila sam je, malo doradila i zbilja je super, čak su mi nudili i novac za nju - rekla je na brzinu dizajnerica i krenula dalje u potragu.

Najbolja kava u gradu

Od svega najmanje se prodalo automobila, "stvari" od koje se čitav sajam i razvio, a mnogi su na Hrelić došli samo popiti kavu, i to najbolju u gradu, kažu.

–Dogovorile smo se da ćemo se prošetati nakon mise i tako smo i napravile. Kavica na suncu, a i rekreacija po nasipu dobro nam je došla - rekle su umirovljenice Marija i Melita koje na sajmu kupe stvari samo ako im se posebno svide.

>>Šoping na Hreliću – u trendu od glave do pete za nekoliko kuna

>>Od starih bicikala s Hrelića stvara nove - u svakom ostavio dio sebe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije