Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sa 70 putnika

Vraćen na Pleso: Zrakoplov CA sudario se s pticom

zrakoplov Croatia Airlines
Borna Filić/PIXSELL
01.08.2013.
u 20:37

– Sigurnost putnika ni u jednom trenutku nije bila ugrožena – kazao nam je glasnogovornik Croatia Airlinesa Davor Janušić.

Zrakoplov Croatia Airlinesa sa 70 putnika odmah nakon polijetanja, oko 18 sati, iz sigurnosnih razloga morao se vratiti u zračnu luku Pleso.

– Prilikom polijetanja zrakoplova Dash 8 – Q400 iz Zagreba za Zurich, avion Croatia Airlinesa imao je bliski susret sa pticom te je u skladu sa sigurnosnim procedurama preventivno vraćen u tehničku bazu Croatia Airlinesa na Plesu – kazao nam je glasnogovornik Croatia Airlinesa Davor Janušić.

"Sigurnost putnika nije bila ugrožena"

– Sigurnost putnika ni u jednom trenutku nije bila ugrožena – rekao je Janušić.

U 20,20 sati, nakon što je na sigurnosnom pregledu utvrđeno da je sa zrakoplovom sve u redu, 70 putnika je u njemu drugi put poletjelo prema Zurichu.

– Putnici su u međuvremenu bili zbrinuti u zračnoj luci, a poletjeli su sa oko dva i pol sata kašnjenja – kazao je Janušić i dodao kako se Croatia Airlines ispričava putnicima zbog čekanja.

>>Eksplozija veselja na Plesu: Registrirana milijunta putnica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije