Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sa sjeverne strane Inine zgrade

Vozimo se poljskim putem jer staze odjednom – nema

kajzerica
Foto: “ZaKAJ za KAJzericu!”
05.04.2016.
u 11:00

Tih pedesetak metara staze iz neobjašnjivih razloga nije nikada sagrađeno

Udruga “ZaKAJ za KAJzericu!” već dulje vrijeme upozorava gradske institucije na nepostojanje pješačke i biciklističke staze na zapadnoj strani Avenije Većeslava Holjevca, sa sjeverne strane Inine zgrade.

– Ako se vozite biciklom ili hodate preko Mosta slobode prema jugu, u jednom trenutku u duljini od pedesetak metara staza jednostavno prestaje. Tih pedesetak metara staze iz neobjašnjivih razloga nije nikada sagrađeno – ističe predsjednik udruge Ognjen Golubić te dodaje kako poziva odgovorne da tu pogrešku isprave, odnosno zasuču rukave i bace se na posao.

Staza prestaje na dijelu gdje stoji veliko šljunčano parkiralište Grada Zagreba, a biciklisti voze poljskim putom.

Komentara 2

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
18:22 05.04.2016.

Biciklistička staza je dvosmjerna od Bundeka do MSU. Samo gospoda treba preći na suprotnu istočnu stranu. Ali to je teško

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije