Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO NE VOZITI

Vozačica u rotor ušla u suprotnom smjeru

Jadranka Kosor
13.02.2013.
u 19:10

Možemo se samo nadati da je vozačica iz kružnog toka uspjela izići u jednom komadu

Zagrebački rotor na glasu je kao vrlo opasan kružni tok na kojemu se često događaju nesreće. Stoga vožnja rotorom zahtijeva veliku pozornost i pribranost vozača te pridržavanje prometnih propisa.

Time se očito nije vodila vozačica koja je svojim Puntom u rotor ušla u suprotnom smjeru, što je zabilježeno na snimci koja je danas objavljena na YouTubeu. Možemo se samo nadati da je vozačica iz kružnog toka uspjela izići u jednom komadu.

>> Mladić i djevojka bez kaciga skuterom po rotoru

Komentara 38

DU
Deleted user
19:56 13.02.2013.

a sto vam je to rotor

DU
Deleted user
20:02 13.02.2013.

Ima puno ljudi koji dođu od ko zna kuda i prvi puta vide rotor, pa se malo za**u, ali što je sa svim onim "profesionalnim" vozačima raznih kombija kamiona buseva koji ulaze u rotor sa žmigavcem i to još lijevim.

GO
google385
07:16 14.02.2013.

nista cudno kad nam i vlada vozi u suprotnom smjeru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije