Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završila mu smjena

Vlak kasnio 90 minuta zato što je strojovođa izašao na pola puta

vlak
Patrik Macek/PIXSELL
13.12.2012.
u 23:30

Vlak koji je iz Karlovca u 11.39 krenuo u Zagreb, stao je u Hrvatskom Leskovcu i više od 90 minuta čekalo se da dođe do smjene strojnog osoblja i zamjene strojovođe.

Više od 90 minuta stajao je vlak na postaji u Hrvatskom Leskovcu koji je danas, u 11.39 sati krenuo iz Karlovca za Zagreb. Čekalo se, naime, da dođe do smjene strojnog osoblja i strojovođe.

- Došlo je do pogreške i za taj propust odgovarat će netko od osoba iz organizacije prometa, a nije kriv strojovođa kojem je završila smjena. Vlak je ukupno kasnio sat i 59 minuta, u Zagreb je došao tek u 14.39 – istaknula je Mihaela Tomurad Sušac, direktorica korporativnih komunikacija HŽ-a dodajući:

- Nama je doista žao zbog svih kašnjenja, otkazivanja i neprilika koje su doživjeli naši putnici. Sve naše tehnički raspoložive ekipe su na terenu, kvarovi se otklanjaju i nadamo se kako ćemo što prije opet uspostaviti uobičajeni vozni red – naglasila je Tomurad Sušac.

Inače, vlakovi su danas kasnili prosječno između 15 i 40 minuta, a 12 linija bilo je otkazano. Kasnilo se na posao i u škole, a građani su se smrzavali na željezničkim postajama. Također, putnici koji se spremaju vlakom iz Zagreba u Vinkovce ili Rijeku moraju se pripremiti na kašnjenja od prosječno 80 minuta. 

>>Manje linija od Savskog Marofa do Dugog Sela

Ključne riječi

Komentara 77

MA
maximinimax
06:21 14.12.2012.

Negdje sam pročitao podatak da ima deset strojovođa na jednu lokomotivu ili vlak, izgleda premalo.

MA
MaliMarinko
07:36 14.12.2012.

gdje prestaje pamet, počinje HŽ

MA
Mayhaelo
10:19 15.12.2012.

Zanimljivo je koliko su samo ljudi licemjerni. Sada razapinju strojovođu, a kada oni sami ostaju na poslu i deset minuta duže, proglašavaju smak svijeta, na lomaču sa šefom, čisto eksploatiranje običnog građanina od strane šefova bez i malo ''topline i ljubavi u svojim srcima'' itd. Uglavnom, daj prvo pogledajte sebe pa onda krenite osuđivati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije