Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob

Vladimir Ferdelji optužio Davora Bernardića za prepisivanje ideje

'20.09.2012., Zagreb - Vladimir Ferdelji, kandidat za gradonacelnkia grada Zagreba. Photo: Borna Filic/PIXSELL'
Borna Filić/PIXSELL
02.12.2012.
u 19:20

Nakon što je Davor Bernardić (SDP) najavio uvođenje besplatnog bežičnog interneta, oglasio se njegov protukandidat

Uvođenje bežičnog interneta u Zagrebu sukobilo je dvojicu kandidata za gradonačelnika metropole – Vladimira Ferdeljija (koalicija HSLS, HSS i Zelena lista) i Davora Bernardića (SDP). Prvi je putem svog Facebook-profila optužio mlađeg protivnika da je ideju bežičnog interneta prepisao od njega.

– Ne znam je li mu to navika iz školskih klupa, ali postavlja se pitanje kako SDP, u proteklih deset godina u kojem su imali većinu u skupštini i gradonačelnika ili u zadnje dvije godine u kojem protukandidat obnaša funkciju predsjednika Gradske skupštine, nije uspio realizirati ni jedan projekt informatizacije, a imao je sve ovlasti? – navodi Ferdelji. I poentira da mu ne smeta ako se prepisane ideje uvrštavaju u budžet za 2013., jer će to ubrzati njihovu realizaciju kada on bude gradonačelnik. Bernardić je prije dva tjedna za posjeta FER-u najavio besplatni bežični internet u užem centru Zagreba i oko obrazovanih institucija.

 

 

Komentara 24

VI
Vito
14:48 04.12.2012.

03.12.2012. u 09:32h bomba T ebi je netko izvadio upaljač pa sad pokušavaš školsku bombu baciti kao pravu Preko 370.000.000 kuna su milanče & co. htijeli "zamračiti" lažima o novcima građana Zagreba Da su to stvarno novci građana Zagreba, onda onda ne bi slušali kako nema novaca za male komunalne akcije, davno planirane, nikad ostvarene Kako objašnjavaš fontane i "cvjetnu obnovu"? Nema novaca, a oni rade Očito pljačkaju bez da ih itko kažnjava Računaju na ne plaćanje državi, kao što su to do sad i radili kad im je hdz sve opraštao kako bi u stvarnosti preko milančeta vladao gradom

BU
bubimir
07:19 03.12.2012.

Uvest će internet oko OBRAZOVANIH institucija ??!

VI
Vito
14:34 04.12.2012.

Vladimir Ferdelji optužio Davora Bernardića za prepisivanje ideje Gospon Ferdelji, najte se srediti, prva koja je došla do takve ideje bila je Tatjana Holjevac No, ona se i dalje "bori" s veleizdajnicima u HT-u koji onemogućavaju bilo kakav razvoj internetaeta Prvo riješite njih, HT, pa tek zatim obračunavajte s "plagijatorima"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije