Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ritam grada

'Vjerujte mi, mogu doktorirati na temi bespravne gradnje'

milan bandić (1)
Boris Ščitar/VLM/PIXSELL
23.03.2013.
u 08:48

Ulaznica za druženje je subotnji primjerak Večernjaka, uz koji se dobije i kava, a druženje možete pratiti uživo na našem portalu malo iza 9 sati

Zagrepčani su u subotu ujutro imali priliku ispitivati gradonačelnika Milana Bandića o različitim problemima koji ih muče u gradu.

U klubu "Ritam grada" na Trgu bana Jelačića susret s gradonačelnikom omogućio im je Večernji list svojim novim projektom "S Večernjim za bolji Zagreb". Tako su građani, koji su se uz besplatnu kavu družili s gradonačelnikom ili su svoja pitanja poslali redakciji Večernjeg lista, mogli doznati kako će im Bandić i kada riješiti probleme s prometom, kako će se u Zagrebu gospodariti otpadom, što će biti s ulaganjem u sport, kako će legalizirati bespravno sagrađene objekte...

- Vjerujte čovjeku koji može doktorirati na bespravnoj gradnji u gradu Zagrebu da znam nešto reći o toj temi. Samo me nemojte prekidati - poručio je Bandić brojnim sugrađanima koji su se našli u situaciji da sada moraju ozakoniti svoje kuće.

Gradonačelnik Bandić detaljno je objasnio svoj plan besplatnog iznajmljivanja vrtova. Na raspolaganju će biti tisuću parcela koje će u prvom redu biti namijenjene ljudima koji žive u zgradama.

Najavio je početak gradnje i dovršetka vrtića i škole na Kajzerici, više puta obećane i najavljivane projekte denivelacije Jadranskog rotora i gradnje Jarunskog mosta, plan realizacije groblja kućnih ljubimaca u Dumovcu i bukobrana na Vrbiku i Savici, selidbu svinja s Jakuševca...

Detalje o rješenjima brojnih problema u Zagrebu možete pročitati u sutrašnjem broju Večernjaka, kada donosimo sva pitanja koja su postavili naši čitatelji te odgovore gradonačelnika Bandića.

Projektom "S Večernjim za bolji Zagreb" naša će redakcija otvarati različite teme te će tako Zagrepčanima pomoći da lakše dođu do odgovora na pitanja koja se tiču njihova života u glavnom gradu Hrvatske.

Riječ je o društveno korisnim, komunalnim, gospodarskim, sportskim, kulturnim... temama o kojima ćemo razgovarati sa stručnim i uglednim sugovornicama iz našega grada i to svake posljednje subote u mjesecu u klubu "Ritam grada", u Gajevoj 2, u neboderu na Trgu bana Jelačića.

>> Ostojić: Bandić je grijeh SDP-a, zabili smo glave u pijesak!

Komentara 21

BI
bilikamen
17:08 23.03.2013.

'Vjerujte mi, mogu doktorirati na temi bespravne gradnje' ---------------------------------------------------------------------------------- nemoj Milane, nemoj se opterečivati, imamo previše lažnih doktora i magistara.

BT
blue time
20:54 22.03.2013.

Ne,hvala. Bljak.

Avatar pupoljak
pupoljak
12:12 21.03.2013.

hehe... svake zadnje subote u mjesecu... a sada radi Uskrsa će biti ova subota, prvi gost je Milan Bandić. I koliko još zadnjih subota u mjesecu ima do izbora, ha VL?? Čini mi se samo jedna, u travnju, jel da??? Koji će biti drugi gost? Margarita?? Bandić-Margarita - nije drek neg' se pesek pokakal, eto to je to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije