Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA NA SKUPU MOLITELJA

VIDEO Prosvjednica udarila Pernara transparentom: 'Bolesnik jedan, sramotiš ovaj Zagreb!'

Zagreb: Okupljanje na Trgu bana Josipa Jelačića nije propustio ni Ivan Pernar
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/2
07.10.2023.
u 10:36

Jedna ga je prosvjednica psovala, dok je policija odvela prosvjednika koji se s transparentom u rukama približio Pernaru i izrazio želju da mu postavi pitanje

Na glavnom zagrebačkom trgu i ove su se prve subote u mjesecu okupili molitelji koji klečeći zazivaju povratak predbračne čistoće i čednije odijevanje, a nasuprot njih stali su prosvjednici koji ističu važnost prava žena u današnjem svijetu. Sve to gledamo već mjesecima, no ove se subote pojavio novi akter - Ivan Pernar.

Željan medijske pažnje pozirao je pred prosvjednicima u majici s prekriženom glavom gradonačelnika Tomislava Tomaševića, a kako prenosi 24sata, došlo je i do incidenta između njega i jedne starije gospođe koja se očito ne slaže s njegovim istupima.

U snimci koju su objavili, zaštitari i okupljeni formiraju svojevrsni zid između Pernara koji snima situaciju i žene koja mu dobacuje razne negativne komentare. "Bolesnik jedan, srami se! Sramotiš ovaj Zagreb!" viče gospođa u ljubičastom kaputu okružena novinarima.

"Daj miči se, odi" govori mu, a on odgovara nešto što se ne može čuti. "Imaš sreće što tu imaš zaštitare, inače bi vidio, kukavico jedna bez formata" zaprijetila mu je. U snimci koju je Pernar objavio na društvenim mrežama, ista ga je žena transparentom udarila komentirajući kako ju nije pitao smije li je snimati.

Ivan Pernar je na više društvenih mreža podijelio videozapise, kako piše 'napada prosvjednika' koji su se dogodili na današnjem skupu na Trgu bana Josipa Jelačića. Jedna ga je prosvjednica psovala, dok je policija odvela prosvjednika koji se s transparentom u rukama približio Pernaru i izrazio želju da mu postavi pitanje. 

Komentara 54

SS
Sapienti.sat
12:03 07.10.2023.

Bravo Ivane!

IL
ilustrator
13:05 07.10.2023.

družina sve može oprostit osim" izdaje" trule im ideologije. sad zamislite da je neki molitelj transparentom udario sdpeovca! kakva halabuka bi nastala od ovih koji brane ovu avresivnu drugar'cu.

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
15:45 07.10.2023.

Cenzura jel. Da li je policija privela nasilnu ženu zbog fizičkog napada?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije