Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija čišćenja

VIDEO Bandić: Možete me grudati ako novac ide beskućnicima

Denis Glavina
Foto: Marko Prpić
1/2
18.01.2013.
u 12:55

Dvojcu sa Soundset radija – Danielu i Charlieju, ispred Dječjeg vrtića Vrbik pridružio se i gradonačelnik Milan Bandić koji je odmah iz auta izvadio lopatu i priključio se u čišćenju.

Već se tradicionalno Daniel Bilić u slobodno vrijeme pretvara u Plavog anđela. No kako je u Zagrebu izvanredna situacija, čak je i svoje radno vrijeme odlučio posvetiti potrebitima. Na poziv svog slušatelja, Daniel i Charlie svoju su emisiju Pozitivni petak, koju emitiraju na Soundsetu, pretvorili u radnu akciju. Jutro su proveli čisteći škole i vrtiće na Trešnjevci i Vrbiku i sve objavili na Soundset.hr

Ispred Dječjeg vrtića Vrbik pridružio im se i gradonačelnik Milan Bandić koji je odmah iz auta izvadio lopatu i dvojcu se priključio u čišćenju. Roditeljima je, naime, bilo gotovo nemoguće doći do ulaznih vrata jer je pločnik bio potpuno zameten snijegom.

"Tete nisu za taj posao, pa ćemo angažirati ekipe iz Male zimske službe", poručio je gradonačelnik te pozvao i građane da se uključe u čišćenje kako bi pomogli najmlađim sugrađanima ili bilo kome tko sam ne može čistiti.

>>FOTO Bandić o novim padalinama: Spavat ću na jedno oko, kao zmija

Komentara 11

OB
-obrisani-
13:17 18.01.2013.

Svaka čast gradonačelniče, imate moj glas na izborima u svibnju!

ZA
zagabria1
15:10 18.01.2013.

jest da je demagog, ali ima i nešto iskreno u svemu tome. Kakva je konkurencija? Nažalost vjerojatno samo gleda svoje interese kao i većina u politici

ME
melanija
14:58 18.01.2013.

miki moze potuci bilo koga od ovih na izborima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije