Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U MEĐUVREMENU PROMET NORMALIZIRAN

FOTO Novi jutarnji kaos u Zagrebu: Opet iskliznuo tramvaj, gužve i zastoji na sve strane

Tramvaj izletio iz tračnica
Foto: Sergej Novosel
1/8
11.04.2024.
u 09:20

U 9:15 iz ZET-a javljaju da je normaliziran tramvajski promet na Savskoj cesti, kod Ulice grada Vukovara. Tramvajske linije koje dolaze iz središta grada prometuju na Ljubljanicu.

Od 6:54 tramvajski promet je otežan zbog zastoja do kojeg je došlo na Savskoj cesti, kod Ulice grada Vukovara. Tramvajske linije koje dolaze iz središta grada prometuju na Ljubljanicu. 

U promet su uključeni autobusi koji voze na dionici od Savskog mosta do Trga Mažuranića te od raskrižja Vukovarske i Radničke do raskrižja Vukovarske i Vrančićeve. Vrbika, kao i od Radničke ulice do Trga Mažuranića, obavijestili su jutros iz ZET-a. Smanjena je protočnost prometa na Savskoj i Vukovarskoj pa se stvaraju velike gužve i zastoji sa svih strana, dodali su.

U 9:15 normaliziran promet

ZET je naknadno javio da od 8:50 linije 2, 3, 4, 5 i 9 prometuju od Zapadnog kolodvora preko Trga bana Josipa Jelačića, Zrinjevca i Glavnog kolodvora na svoje uobičajene trase. U promet su uključeni autobusi koji voze na dionici od Savskog mosta do Trga Mažuranića te od rasrkižja Vukovarske i Radničke do raskrižja Vukovarske i Vrančićeve. U 9:15 javili su, pak, da je normaliziran tramvajski promet na Savskoj cesti, kod Ulice grada Vukovara. Tramvajske linije koje dolaze iz središta grada prometuju na Ljubljanicu. 

Podsjetimo, do prometnih problema u Zagrebu došlo je nakon što je iznova iskliznuo tramvaj s tračnica, ovoga puta na raskrižju Savske i Vukovarske. Kako doznajemo, iskliznula je 17-ica, a navodno je kriva skretnica koja se iz još nepoznatog razloga, nakon što je već tramvaj ušao u raskrižje, okrenula za drugi smjer i tako izbila postolje.

VEZANI ČLANCI

FOTO Kaos na Poljudu: Huligani upali na teren pa bacali sjedalice i sukobili se s policijom

Tramvaj izletio iz tračnica
1/18

Komentara 26

NE
NenoIzKvarta
08:22 11.04.2024.

Tomaševiću ili popravljaj tramvaje ili popravljaj pruge! Gradska blagajna puna a ti, umjesto da nešto radiš, potucaš se uokolo po izbornim jedinicama. I HŽ je, božemiprosti, postao bolji od ZET-a. Plaćanje poreza gradu Zagrebu je bačen novac. Ma fuj!

GR
Greben
08:08 11.04.2024.

Naravno da Mozemo! Izlijetati iz tracnica! Mozemo i zaustaviti i zakociti promet! Jednostavno! Iskopamo rupu u cesti i nema prometa! Mozemo i premjestiti parkiraliste! Mozemo se voziti od privremenog busom i tramvajom! Mozemo stati na sred relacije jer Mozemo naletit na rupu u cesti! Mozemo i iskociti iz tracnice! Mozemo!!!

Avatar Zavratnica
Zavratnica
08:54 11.04.2024.

MOŽEMO nemože održavati tračnice kako ne bi naštetili rodno neutralnoj koroziji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije