Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekreacija

Večernjakova biciklijada za sport i dobru zabavu

16.06.2013., Zagreb - Festival boja u sklopu 31. Vecernjakove biciklijade na Jarunu.  Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
29.05.2014.
u 13:00

Sve sudionike zabavljat će Psihomodo pop, Sinovi ravnice, Slavonia bend i Tribal jam orchestra. Program traje do večeri

Točno u podne u nedjelju 8. lipnja s južnog parkirališta Dinamova stadiona ponovno starta Večernjakova biciklijada.

Bogat zabavni program

Tradicionalna biciklistička manifestacija i ove godine vozi se sve do Velikog jarunskog jezera, gdje sve sudionike biciklijade očekuje bogat zabavni program. Tako će građane zabavljati Psihomodo pop, Sinovi ravnice, Slavonia bend, a sve ljubitelje drugih sportova na Jarunu očekuju i umjetna stijena, skate park, ali i Max korner u kojem će udruga Mali sportaši organizirati brojne sportske igre i radionice.

Gastropartner ovogodišnje Večernjakove biciklijade je Billa, a građani će imati priliku testirati i vozila Dacia.

Osim brojnih zabavnih radionica za sve uzraste, svi sudionici i posjetitelji Večernjakove biciklijade moći će sudjelovati i na festivalu boja, pogledati performere, biti dio street arta. Svi se sudionici i posjetitelji mogu priključiti oslikavanju Diversity zastava – simbola raznolikosti umjetnosti, promicanja individualizma i snage mladih, ali se i priključiti radionicama hulahopa, frizbija, tai chija, kung fua, joge, a pravo iznenađenje bit će i vatreni šou.

Građani će moći uživati u koncertu Tribal jam orchestra koji će oduševiti mističnim orijentalnim, indijskim i afričkim zvukovima.

Prijave prije utrke

Cijeli program na Jarunu potrajat će do večernjih sati. Svi zainteresirani za biciklijadu prijaviti se moraju najkasnije deset minuta prije podneva i početka utrke kada će dobiti i svoje startne brojeve. I ove godine očekuje se više tisuća biciklista koji će pedalirati već dobro znanom trasom od Maksimira do Jarunskog jezera.

>>Na Jarunu će se održati akcija prikupljanja knjiga za škole s poplavljenih područja

Komentara 1

KJ
kreso.jakic
11:27 05.06.2014.

Ispravak: ne Diversity zastava već budućih zmajeva :) oslikava se platno za repove zmajeva što će letiti nad gradom ubuduće (savski trnjanski nasip), sudjelujte

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije