Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

“Užas! Životi te djece su uništeni, molim Boga da sve dobro prođe"

nesreća
Foto: PIXSELL
1/3
11.02.2011.
u 23:45

Ana Vidović, najteže ozlijeđena u naletu pijanog vozača ispred kluba Gjuro u Zagrebu, još je kritično

Samo je sekunda bila dovoljna da se životi triju mladih djevojaka umalo ugase. Stanje Ane Vidović, najteže ozlijeđene u udaru teško alkoholiziranog 21-godišnjeg Ante Perajice, koji je u noći na četvrtak na nju i njezine dvije prijateljice naletio automobilom ispred noćnoga kluba Gjuro u Zagrebu, još je kritično. Ona se liječi u KB Sestara milosrdnica, druga je djevojka u KBC-u Rebro, a treća je u Traumatološkoj bolnici.

Tuguju zajedno

Sve tri dugogodišnje su članice plesnog studija Atomic Dance Factory, poznatog po dobrim rezultatima u jednom televizijskom showu mladih talenata.

– Kao i svake srijede, djevojke su bile vani. U trenutku kada je autom naletio taj pijani mladić, za kojeg ne znam što mu se zbivalo u glavi, djevojke su čekale jednog od naših breakera koji je trebao doći po njih. Nadamo se kako će brzo ozdraviti, a glavni će im adut biti velika volja za životom – potresena je bila Dražena Čović, tajnica Atomic Dance Factoryja.

Trening koji je bio određen za četvrtak, kaže D. Čović, nije održan. Plesači su umjesto toga zajedno tugovali i razgovorom pokušali prebroditi šok.

Pijanome mladiću naknadno je utvrđeno čak 1,77 promila alkohola u krvi te će protiv njega biti podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće.

Sljede kaznene prijave

Njegov suvozač, također 21-godišnjak, koji je pobjegao s mjesta nesreće, uhićen je kasnije kod kuće. Njemu je utvrđeno 2,11 promila. Evidentiran je za počinjenje više desetaka prometnih prekršaja, a krimistragom utvrđeno je kako je kobne noći i on upravljao vozilom - bez dozvole - i njemu slijedi kaznena prijava! Obojica su uhićeni.

– Molim samo Boga da sve dobro prođe. Ovo je užasno. Ne mogu vam ništa novo reći. Ovo nikome ne bih poželjela, životi te djece su uništeni – kroza suze nam je poručila Tonka Perajica, majka mladića koji je prije nekoliko mjeseci položio vozački ispit. Do oca nismo uspjeli doći jer je, kao visoki časnik HV-a, na dužnosti u zapovjedništvu NATO-a za operacije u belgijskom Monsu.

Komentara 32

FT
Fra tetka
10:31 12.02.2011.

Ajde Ante nije strašno čale ti je oficirčina Hrvatske vojske ,vjerojatno imate i stančinu u Zagrebu od države na poklon.+Novac sve radi.Šta je to za jednog dalmoša u Zagrebu? Ipak ste vi državotvorni elemenat.

FI
fiberglas
08:23 12.02.2011.

Oklen je ono ćaća?

DU
Deleted user
02:03 12.02.2011.

Ima jedna slobodna stipendija u Švicarskoj. Treba ga poslati na edukaciju. Ako je iz ugledne obitelji. Ovo je jednostavno užas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije