Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Uređujemo zagrebački vrtić. Vi odaberite koji!

vrtić
PR
Autor
PR članak
04.05.2013.
u 08:00

Večernji list uz generalnog pokrovitelja Inu i partnere Hypo Alpe-Adria-Banku, Konzum, Chromos, Belinku, ali i druge koji se još mogu priključiti akciji, preuredit će jedan vrtić.

Večernji list će - uz pomoć našeg generalnog pokrovitelja Inu i partnere Hypo Alpe-Adria-Banku, Konzum, Chromos, Belinku te druge koji nam se još mogu pridružiti - obnoviti jedan zagrebački vrtić. Akcija «Pružimo im vrtić kakav zaslužuju» počinje danas, 4. svibnja, a očekujemo i vašu pomoć, cijenjeni čitatelji.

Ovom akcijom nastavljamo niz društveno korisnih akcija u sklopu projekta «S Večernjim listom za bolji Zagreb» kojima nastojimo pomoći građanima te poboljšati i uljepšati grad u kojem živimo.

Ovoga puta želimo pomoći najmlađim Zagrepčanima, ali i njihovim roditeljima. A da je baš takva akcija potrebna dokazuje niz starih gradskih prostora u kojima su smještena djeca, a koji jednostavno vape za obnovom.
Večernji list je od gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport tražio popis vrtića na području Zagreba kojima je najpotrebnija obnova.
Nadamo se da ćemo zajedničkim naporom barem jedan dječji prostor učiniti sigurnim i veselim za igru.

Potporu nam daje Ina koja već ima iskustva s takvim projektima. Već su pomogli Dječjem vrtiću Zlatna ribica u Kostreni kojem su darovali 75 tisuća kuna za kupnju opreme i višefunkcionalnih sprava za dječje igralište, a u Dječjem vrtiću Sisak stari – Bubamara osigurali su dio novca za nabavu antistresnih podloga na dječjem igralištu. Kako bismo lakše odlučili koji ćemo vrtić obnoviti, molimo vas čitatelje da glasujete za vrtić za koji smatrate da je najviše zaslužio obnovu kako bi pružio udobniji boravak zagrebačkim mališanima.

Fotografije kandidiranih vrtića možete pogledati u fotogaleriji članka.

Glasovati možete do 20.5. slanjem kupona koji će biti objavljeni u Večernjem listu ali i u anketi niže.
Pet vrtića koji sakupe najviše glasova ulaze u uži krug izbora te će stručni žiri odabrati jedan od njih za obnovu.
Rezultati će biti objavljeni 25.5. na stranici vecernji.hr/vrtic i u Večernjem listu nakon što se online glasovima ankete pribroje glasovi pristigli poštom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?