Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propisi nisu kršeni

Upravni sud: Lokacijska dozvola za Varšavsku je pravomoćna

varšavska (1)
Dalibor Urukalović/PIXSELL
16.07.2010.
u 16:11

Horvatinčićeva lokacijska dozvola postala je pravomoćna, zaključio je Upravni sud

U postupku izdavanja lokacijske dozvole za izgradnju ulazno-izlazne rampe u Varšavskoj ulici u Zagrebu nije bilo povrede propisa te je lokacijska dozvola stekla svojstvo pravomoćnosti, odlučio je Upravni sud 8. srpnja, a danas je o tome izvijestio javnost.

Sud je svojim presudama odbacio sve tužbe kojima se pokušalo osporiti radove u Varšavskoj koje financira poduzetnik Tomo Horvatinčić, a osim na rampu odnose se na gradnju energetskog kanala te izgradnju nove podzemne transformatorske stanice.

Priopćenje možete u cijelosti pročitati na službenim stranicama Upravnog suda.

Komentara 90

DU
Deleted user
18:15 16.07.2010.

vi u dubrovniku imate za kolač koji košta 75 kn pa si sami napravite kanalizaciju sami ste je i zasrali zajedno sa gradonačelnicima

MI
mica1111
17:02 16.07.2010.

...ha ništa ...da se možda žalite na sud u Strasburu...,pa da sačekamo kakvu bi on presudu donesao... ...dotle možda da napravite zološki vrt u Varšavskoj...

OB
-obrisani-
17:33 16.07.2010.

SAMO JE TO DOKAZ DA STE NEPRIJATELJI HRVATSKOG NARODA I HRVATSKE DRZAVE HRVATSKE DRZAVE

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije