Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjetitelji negoduju zbog (pre)skupe adventske ponude

Ugostitelji uzvraćaju: 'Da, žale se na cijene, no ne i kad dobiju jela koja vrijede svaki cent'

21.12.2023.
u 19:46

Na listi delicija koje se isplati kušati su Jelly kobasa u Ledenom parku za šest eura, roštiljka iz Boogie laba i Rudolf's cheesy sausage na Fuliranju za sedam, Cuban sandwich iz Eat me na Europskom trgu za devet te Zimska plata koju poslužuju u Masarykovoj za deset

Komentara 12

CI
Cibetka
20:59 21.12.2023.

Lako kad potplatite nepotkupljive medije da vas guraju,niti kvaliteta niti kvantiteta ne opravdava takve cijene i još k tome u takvim uvjetima od higjenskih do ostalih za hranu s nogu.

GO
Gof33
20:48 21.12.2023.

Nakon uvođenja eura u HR su eksplodirale cijene, sve što su govorili i obećavali guverner nb i vlada pokazalo se kao još jedna obmana puka. Već viđeno u svim zemljama koje su prešle na euro, zašto bi u HR bilo drugačije?! Trend eksplozije cijena prate naravno i ugostitelji, neki s većim neki s manjim intenzitetom dok porast kvalitete nije nigdje zabilježen, to ne prati rast cijena. Nažalost gotovo većina dobara i usluge su neopravdano preskupi, mogu ugostitelji, vlada, guverner i bilo tko pričati što god hoće, brutalna inflacija je prisutna a kvaliteta svega upitna.

DU
Deleted user
22:11 21.12.2023.

ima li i jedan hrvatski stand ili jelo osim zimske plate ? jelly boogie lab, cheesy, cuban eat me . svatko ko moze za jedan dan zaraditi moju mjesecnu platu pljacka narod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije