Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebački Velesajam

U srijedu svoja vrata otvara jubilarna 40. Ambienta

ambienta,portal
Davor Puklavec/PIXSELL
14.10.2013.
u 13:06

Škrinje, dijelovi namještaja, ogledala, kuhinjska pomagala i suveniri samo su dio učeničkih radova iz drvodjeljskih škola diljem Hrvatske koji će se predstaviti na sajmu.

Čak 257 izlagača iz 28 zemalja svijeta sudjelovat će na Ambienti, jubilarnom 40. međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije koji počinje 16. listopada u 10 sati u paviljonu 8A Zagrebačkog velesajma. Škrinje, dijelovi namještaja, ogledala, kuhinjska pomagala i suveniri samo su dio učeničkih radova iz drvodjeljskih škola diljem Hrvatske koji će se predstaviti na sajmu.

Osim toga, neke od ovogodišnjih atrakcija bit će izložba "ZziD – hrvatski industrijski dizajn", "Moderan hrvatski ured", "Tradicijske igračke Hrvatskog zagorja", potom nacionalno natjecanje podopolagača, međunarodna izložba slika inspiriranih Picassom, ali i radionice i igraonice za djecu. Svakodnevno će biti organizirane i nagradne igre za sve posjetitelje, a u petak 18. listopada u 20 sati u Kongresnom će centru nastupiti klapa Ragusa koja slavi 15 godina postojanja. Ambienta traje do 20. listopada, a cijena ulaznice je 20 kuna.

>>Dizajnerske drobilice za lavandu, igračke ili namještaj kao suveniri

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije