Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
urušio se strop

U središtu Zagreba na radnika pale grede i lakše ga ozlijedile

urušio se strop, srušila se greda (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/8
17.04.2012.
u 10:42

Kako kaže radnica u obližnjoj trgovini koja je svjedočila nesretnom događaju, strop je najednom tresnuo o tlo, digla se prašina, a sve je izgledalo kao detonacija bombe.

Strop zgrade na križanju Vlaške ulice i Draškovićeve jutros u 8.30 sati se urušio i ozlijedio jednog radnika koji se nalazio u prostorijama napuštene trgovine.

Na radnika, koji je radio na preuređenju, pale su stare grede koje su ga prikliještile, a ubrzo je na mjesto događaja došla hitna pomoć. Policija je izvijestila kako na radnika tvrtke Muralis pao strop promjera šest četvornih metara.

- Na svu sreću nije se ništa strašno dogodilo, pao mu je strop na nogu, bio je na pregledu, i pušten je iz bolnice. Nema puknuća niti uganuća - kazao je Mario Bilić, vlasnik tvrtke Muralis d.o.o. koja je radnika i poslala u derutnu zgradu kako bi procjenio koji su radovi potrebni kako bi se u potpunosti adaptirao prostor. Ističe da je u planu modernizacija prostora, te da materijalna šteta nije vrijedna spomena.

Kako kaže radnica u obližnjoj trgovini koja je svjedočila nesretnom događaju, strop je najedanput tresnuo o tlo, digla se prašina, a sve je izgledalo kao detonacija bombe.

– Radila sam kao i svako jutro, a onda je najednom nešto tresnulo. Okrenula sam se i vidjela kako greda strši kroz prozor, staklo je bilo razbijeno i rasuto po ulici – kazala je svjedokinja koja radi u obližnjem dućanu s naočalama.

Hitna pomoć, policija i vatrogasci ubrzo su došli na mjesto događaja.

– Dok je ležao na nosilima radnik je pričao na mobitel – dodala je radnica trgovine.

Ključne riječi

Komentara 9

OB
-obrisani-
12:44 17.04.2012.

...tamo je grunulo kao i prije 17 g., kada je martić gađao zagreb zvončičima u \"očajničkom pokušaju samoodbrane r sprcke\"

SH
sherlock
13:30 17.04.2012.

hodam ja neki dan po zrinjevcu, sa one strane di je petrinjska ulica i osjetim nešto mi na glavi, kad pogledam, a ono, ko malo žbuke da se trusi.. pa ti sad hodaj bez brige po gradu.

OB
-obrisani-
12:38 17.04.2012.

hm, kako su grede mogle past, osim ako su u prethodnoj adaptacij stavili stupove ispod njih, koje su onda pametnakovići uklonili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije