Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog sanacije

U petak i subotu za sav promet zatvara se Aleja Bologna

odron zemlje (1)
Davor Višnjić/PIXSELL
13.08.2013.
u 15:15

ZET-ove autobusne linije 172 Zagreb (Črnomerec) – Zaprešić, 176 Zagreb (Črnomerec) – Gornja Bistra i 177 Zagreb (Črnomerec) – Poljanica – Gornja Bistra, prometovat će izmijenjenom trasom

Zbog radova na sanaciji klizišta, u petak 16.8. od 9 do 14 sati, i subotu, 17.8. od 6 do 19 sati bit će za sav promet zatvorena Aleja Bologne na dijelu od Aleje Seljačke bune do Jareka Donjeg, a ZET-ove autobusne linije 172 Zagreb (Črnomerec) – Zaprešić, 176 Zagreb (Črnomerec) – Gornja Bistra i 177 Zagreb (Črnomerec) – Poljanica – Gornja Bistra, prometovat će izmijenjenom trasom za to vrijeme.

Iz Zagreba (Črnomerca) autobusi će prometovati redovnom trasom do raskrižja Aleja Bologne/ Škorpikova, nastaviti Škorpikovom, Ljubljanskom avenijom preko Jankomirskog mosta, zagrebačkom obilaznicom A2 (smjer Krapina) - izlaz Zaprešić, D 225, Vrbišće, i dalje redovnim trasama prema Zaprešiću i Gornjoj Bistri.

Iz Zaprešića i Gornje Bistre autobusi će prometovati istom izmijenjenom trasom. Na izmijenjenom dijelu trase autobusi će se zaustavljati samo na obostranom stajalištu Samoborska u Škorpikovoj i na ugibalištu na cesti D225, u zoni raskrižja s Ulicom Jarek Donji za smjer prema Zagrebu. Zbog navedenoga autobusi neće koristiti stajališta Prigornica i Podsused, na Aleji Bologne.

>>Aleja Bologne i dalje zatvorena do čvora Jarek

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije