Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagreb u akciji

U ovom kafiću i oni bez kune mogu popiti kavu 'za kasnije'

kava za beskućnike
Facebook
05.04.2013.
u 08:22

Uvjetna kava ili kava za kasnije plati se na šanku, a popiti je može bilo koji sugrađanin koji si je ne može priuštiti.

Priča o takozvanoj kavi za kasnije ili uvjetnoj kavi, nakon što je osvojila društvene mreže, preselila se i u Zagreb. Zagrebački kafić Kofein objavio je na svojoj Facebook-stranici da je platio nekoliko tih posebnih kava koje potrebiti građani mogu doći popiti i kad nemaju ni kune u džepu. Kava je plaćena unaprijed, bilo da su je platili gosti ili, kao u ovom slučaju, sami vlasnici kafića. 

– Od 2. travnja u Caffe baru Kofein možete, kada sebi naručujete kavu, nekome platiti uvjetnu kavu. Mi u Caffe baru Kofein odlučili smo odmah na raspolaganje staviti deset kavica te tako potaknuti druge da i oni, ako su u mogućnosti, nekome plate kavu (cijene nisu velike – obična kava je 6 kn, s mlijekom 8 kn). Molimo da ovo šaljete dalje kako bi i drugi znali da se kod nas može nekome platiti kava, ali isto tako da oni koji nisu u mogućnosti sebi priuštiti taj topli napitak zbog bilo kojeg razloga doznaju da mogu doći k nama i popiti kavicu. Samo neka pitaju za "uvjetnu kavu", poručili su na Facebooku.
Adresa je kafića Kesterčanekova 2a, prije Rebra, kod Mercatora.

>>Facebook akcija: Platite kavu onima koji nemaju


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije