Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kći t. holjevac:

'U Holdingu lažu i ne poštuju ugovor pa prekidam suradnju'

'17.08.2013., Zagreb - Upravna zgrada Zagrebackog Holdinga u ulici grada Vukovara 41.  Photo: Borna Filic/PIXSELL'
'Borna Filic/PIXSELL'
04.09.2013.
u 08:12

Kći Tatjane Holjevac mjesečno je, tvrdi, primala paušal od sedam tisuća kuna neto i nije, kaže, zaradila 906 tisuća kuna

Koraljka Koren, kći Tatjane Holjevac, jučer je raskinula suradnju sa Zagrebačkim holdingom zbog, kako je istaknula, nepoštovanja ugovora i plasiranja laži.

– Radila sam za Holding kao konzultant za mjesečni paušal od sedam tisuća kuna neto od 2009. godine. Usluge definirane ugovorom uredno sam isporučila, što je evidentirano u izvještajima koje posjeduje Holding – kazala je nakon što je prozvana da joj je Holding za usluge isplatio 906 tisuća kuna.

Za navedeni iznos Koren je rekla kako je od početka suradnje s Holdingom potpisano više ugovora, ali da nijedan nije bio potpisan na toliki iznos.

– Navedeni iznos višestruko premašuje ukupnu vrijednost svih tih ugovora – kazala je.

Predmet ugovora koji je imala s Holdingom bila je isključivo edukacija zaposlenika i nastavlja kako o tome postoje brojni materijali, koji nisu dostupni jer su predmet povjerljivosti podataka između Holdinga i konzultanta. Zagrebački holding joj je, kaže, bio samo jedan od klijenata. 

>>Kćeri T. Holjevac Holding isplatio 906.000 kn za nerealizirane usluge

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije