Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zasukali rukave

TV Student u 6. mjesec emitiranja ulazi s dvije nove emisije

studenti u vegasu
Foto: Privatni album
1/5
12.04.2013.
u 13:16

Baš u pravi trenutak, danas su se vratili studenti s međunarodnog natjecanja Bea Festival of Media Arts u Las Vegasu na kojem su osvojili prvo mjesto u kategoriji informativno-edukativnog videa s filmom Cro ID: Who are we? Tko smo mi?

U poplavi televizijskih postaja jedna se ističe. Riječ je o Televiziji Student koja je krenula u šesti mjesec emitiranja. Za vjerne gledatelje pripremili su stoga i dvije nove emisije Pun kufer i Medijske minijature.

Emisija Medijske Minijature bavi se filmom te mogućnostima kojima se služe umjetnici kako bi prikazali stvarnost, dok Pun kufer donosi aktualna politička zbivanja, ali na humoristično-satiričan način, obavijestili su nas s TV Studenta. 

Da su studenti ozbiljno zasukali rukave pokazuje i primjer emisije Akademska četvrt, koja donosi teme za mlade, a odnedavno se ponedjeljkom i petkom prikazuje na Četvrtom programu HTV-a pod nazivom Studentska posla.

Studenti filmaši 

Baš u pravi trenutak, danas su se vratili studenti s međunarodnog natjecanja Bea Festival of Media Arts u Las Vegasu na kojem su osvojili prvo mjesto u kategoriji informativno-edukativnog videa s filmom Cro ID: Who are we? Tko smo mi?

Riječ je o filmu koji je nastao prošle godine na radionici pod mentorstvom profesora Billa Silcocka s Walter Cronkite School of Journalism s Arizona State Universityja. Ekipu koja je osvojila nagradu čine Srna Bijuk, Filip Fortuna, Iva Lukač, Ivan Nekić, Tina Ugarković, Sanja Pađen, Mirela Polić, Tea Skelin, Mislav Šćukanec-Rezniček, Oriana Španović, Lea Vukić, Matija Zubković, Grgur Žučko, Nataša Vidaković, Tibor Marochini i Ivan Granić.

U Vegasu je bilo samo troje studenata jer je Rektorat dao 10.000 kuna i nisu svi mogli ići. 

>>Pogledajte studentski film koji je pomeo konkurenciju

>>Televizija Student: Red zabave, red posla moto je ekipe iz podruma

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije