Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaptol

Troškove Cascade centra do prodaje će podmirivati Crkva?

'17.10.2011., Zagreb, - Zakupci poslovnih prostora trgovackog centra Cascade dobili su obavijest o privremenom zatvaranju centra od 19. listopada. Razlog zatvaranja je dug od pola milijuna kuna prema
'Anto Magzan/PIXSELL'
17.10.2011.
u 21:30

Iz Illuminatia, koji vodi zakup u centru, kažu da nisu znali da je održan ikakav sastanak

Trgovački centar Cascade ipak ostaje otvoren. Na sastanku održanom jučer, kako su nam rekli neki od zakupaca, odlučeno je da će centar i dalje raditi. Dokad? Do daljnjega, rekli su zakupci. Doduše, neki od njih su se, usprkos tomu, odlučili iseliti, a među njima je i arhitektonski studio Formo forma. U tvrtki Illuminatio, koja obavlja zakup za centar, o sastanku, navodno, nisu ništa znali. Za sve daljnje odgovore uputili su nas na Waltera Goblingera iz Volksbank u Beču. No, kako je Večernji list već pisao, u toj banci radi samo Christian Goblinger, koji nam je pak izjavio da nema nikakve veze s trgovačkim centrom Cascade. Podsjetimo, prošli su tjedan zakupci u centru dobili dopis u kojemu ih se obavještava da se centar privremeno zatvara 19. listopada. Krivnja za to usmjerena je na tvrtku Energon, koja u centru obavlja operativno-tehnički posao. No, upravo Cascade duguje Energonu, tvrde, pola milijuna kuna za obavljene usluge. Vlasnik Energona Željko Kučiš, samo je kratko komentirao kako nikakav dogovor nije postignut te da na sastanku nije bilo ni riječi o tome.

– Na današnjem sastanku samo smo čuli da postoji realna mogućnost da crkva podmiruje troškove funkcioniranja centra u prijelaznom razdoblju do prodaje objekta. Za sutra nam je obećano da ćemo imati novih informacija – rekao je Kučiš.

Ključne riječi

Komentara 31

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
03:24 18.10.2011.

chemica, dosadna si vise i Bogu i ljudima sa tim priglupim ubacivanjem HDZ-a za svaki qurac koji se nadje u novinama. Zao mi je tvog muza ili zene ako i imas ikoga.

PK
puši kurac
10:33 18.10.2011.

nego kaj..crkva se vraća onome u čemu je najbolja..mućke s nekretninama!!

OB
-obrisani-
00:24 18.10.2011.

Opa ima crkva novca tamo nema krize a i kako da bude krize kad je financira proracun a i za svoje usluge masno naplacuju mora da su puni novca ko balun Iluminati? hmm

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije