Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za bolji kvart

Tribina za Peščenicu – Žitnjak 25. 11., pitajte sve što želite

kvartovska tribina
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
18.11.2014.
u 19:49

Svoja pitanja za kvartovsku tribinu građani mogu slati na e-mail gradska@vecernji.net ili nazvati na broj redakcije 6300-455

Kada će se izgraditi ambulanta u Resniku, zatim Radnička cesta do Domovinskog mosta ili Dom za starije i nemoćne osobe na Savici Šancima, ali i sanirati te urediti zaštićenu ekozonu jezera Savica Šanci... samo su neki od problema koji se tiču stanovnika gradske četvrti Peščenica – Žitnjak.

Tamo se 25. studenog, u utorak, održava Večernjakova kvartovska tribina. Na pitanja građana odgovarat će predstavnici Grada Zagreba i Zagrebačkog holdinga, a tribina će se održati u prostorijama mjesnog odbora Žitnjak, na adresi Žitnjak 61 od 19 sati.

Svoja pitanja za kvartovsku tribinu čitatelji mogu slati na mail adresu gradska@vecernji.net ili nazvati na broj 6300-455. Odgovore na dio pitanja građani će dobiti na tribini, a na ostatak ćemo odgovoriti u izvještajima u Večernjem listu i na web-stranici Večernjeg lista.

Komentara 2

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:33 19.11.2014.

Hm, najveći problem grada Zagreba, a i države Hrvatske je potencijalna spalionica i centar za gospodarenje otpadom u koji nam gradski oci žele natrpati sve oblike smeća i kanalizacije, ne samo Zagreba, nego i šire regije. To je problem gradske četvrti Pešćenica-Žitnjak, a ne nabavka čačkalica i hoće li par starčeka imati gdje mijenjati pelene za inkontinenciju i trošiti vrijeme u čekaonicama. Samo se pravi problem zaobilazi.

Avatar Robinzon
Robinzon
09:45 23.11.2014.

Po meni lokacija spalionice nije sporna.Nije Zagreb, pa niti Pešćenica jedino mjesto na svijetu koje ima spalionicu.Problem je u tome što primitivan građanin umišlja da je moderna spalionica isto kao kada on spaljuje smeće u svome vlastitom dvorištu, ne obazirući se na to koliko njegov čin zagađuje i otežava život susjedima.Dakle, ljudima treba objasniti o čemu se radi na, za njih jednostavan i prihvatljiv način, a to se do sada nije činilo.--------------@suludisumar, važno je i gdje će par starčeka mjenjati pelene.To ćeš shvatiti AKO ti pelene zatrebaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije