Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najavio bandić

Tramvajska pruga od Kvatrića do Domovinskog mosta

radnička (1)
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/9
29.04.2013.
u 09:22

Radničku je otvorio gradonačelnik Milan Bandić najavljujući da će do kraja godine početi radovi na preostalom dijelu prometnice, odnosno proširenje kod Domovinskog mosta.

Jutros je u promet puštena "uglancana" Radnička cesta i to dionica duga više šest stotina metara od Ulice grada Vukovara do Heinzelove ulice. Uređena je i kanalizacija, obilježene su i pješačke i biciklističke staze te je posađeno cvijeće, a uređeno je i postojeće dječje igralište u zoni raskrižja s Vukovarskom ulicom.

Radničku je otvorio gradonačelnik Milan Bandić najavljujući da će do kraja godine početi radovi na preostalom dijelu prometnice, odnosno proširenje kod Domovinskog mosta. Time će se otvoriti mogućnost da za godinu ili dvije počne izgradnja tramvajske pruge od Kvatrića do Domovinskog mosta.  

– Nakon toga bit će ostvareni svi preduvjeti da prugu produžimo i do Zračne luke čime će Zagreb dobiti svoj "Rheibahn". 

Uz Radničku je posađeno i 200-tinjak stabala, dok ih je dosad, napomenuo je Bandić, bilo tek 20 pa je pozvao i zelene stranke koje se angažiraju u izborima da mu se priključe. 

>>Bandić otvorio Branimirovu. Pogledajte kako izgleda!

>>Bandić: Biciklističke staze su po pravilima, plakati improviziraju

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije