Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad konkurencije

Taxi Cammeo: Ni batine ni prijetnje neće ugroziti poslovanje

cammeo
Dalibor Urukalović/PIXSELL
23.02.2012.
u 13:47

Za sve napade predstavnici Cammea krive vozače Radio taksi Zagreba. Traže energičan odgovor nadležnih, ali i sami će se potruditi zaštititi, poručuju

U centrali zagrebačke taksi-tvrtke Taxi Cammeo danas je održana konferencija za novinare zbog učestalih napada na njihove vozače. Podsjetimo, u utorak je jedan vozač pretučen, a jučer se također dogodio incident pred Glavnim kolodvorom u Zagrebu. Za sve napade predstavnici Cammea krive vozače Radio taksi Zagreba.

– Od samog probijanja monopola znali smo što nas čeka. Najave bivšeg predsjednika udruženja Juraja Šnidarića, koji je najavio da će se moj otac (Kosta Minovski op. a.) po Zagrebu voziti jedino u "gepeku" bile su jasne. Pa je li netko mora izgubiti život zbog toga? Je li potrebno da naši vozači razmišljaju o tome da nose pištolje sa sobom? – započeo je Vladimir Minovski, direktor Taxi Cammea u Zagrebu.

Dodaje da se nakupilo već više od 30 napada na njihove vozače te da, kako bi izbjegli sukob, od samog početka rada u širokom luku zaobilaze taksi-stajališta pa zbog toga gube i 20 posto vožnji.
– Borit ćemo se do kraja. Nitko nas neće otjerati iz ovog grada – konkurenciji je poručio Minovski.

O tučnjavama, fizičkim i verbalnim napadima po cijelome gradu govorili su i sami vozači. Međutim, najteži se napad ipak dogodio u utorak kada je vozač Roko Palić brutalno pretučen ispred KBC-a Rebro.

–  Adekvatan odgovor na njihovo ponašanje je bojkot – kratko je ustvrdio tehnički direktor Dražen Medić.
Za sutra je zakazan sastanak s vodstvom Radio taksi Zagreba, ali i predstavnicima Policijske uprave zagrebačke od kojih Cammeo traži bolji zaštitu.

Ključne riječi

Komentara 38

CR
crni
14:12 23.02.2012.

Stari ti je kreten a ti si još veći, kak ne kužiš da makedonska sranja u Zagrebu ne prolaze, ta ciganija jedino prolazi u zabiti od kud si došao, a da se bolje odnosiš prema svojim radnicima,i oni bi se bolje ponašali sa drugim kolegama. Kako nemau kolege iz Eko i Orix problema sa radio-taxi Zagreb vozačima? Očito je problem bio i ostat će u Cammeu, daj malo mućni glavom i bolje ti je da se vratiš na čirilicu od kud si došao a ne tu pametovat.

ŽA
žalosnababanarikača
14:34 23.02.2012.

E moj Roko! Sad si dobio potamburi, a Kosta će ti još uzeti na plaći jer mu nisi napravio promet od 850 Kn za toj dan.

KN
knezevic3d
14:00 23.02.2012.

postoje i druge konkurencije pa se ne tuku cammeovci su bas gamad a vozaci kocijasi traze oni sami da dobiju po tamburi.... neznam šta bi rekao ali i vozaci postaju kao La-kosta bahati jednom rijecju govna vrijeme je da odetee iz grada sramotite nas samo se vucarate po novinama..........ajmo inspekcije radite posao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije