Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
party U SESVETAMA

Tamburaši, KUD-ovi i Ivan Zak na prvom Obrtničkom sajmu

Dugo Selo: Ivan Zak održao koncert na Danu Zagrebacke županije
Filip Kos/PIXSELL
17.05.2023.
u 17:36

Posjetitelji će moći kupi domaće proizvode i rukotvorine, ali i sudjelovati na tomboli

Tamburaši, nastup KUD-ova i Ivan Zak očekuju vas u Sesvetama na prvom Obrtničkom sajmu koji se održava u petak i subotu, u povodu 50. rođendana Udruženja obrtnika Sesveta.

U šatorima u Ninskoj ulici, s počekom u 11 sati osim bogatog glazbenog i kulturno-umjetničkog programa posjetitelje očekuju i štandovi s domaćim proizvodima te rukotvorinama, a tom prilikom bit će dodijeljene i nagrade odabranim obrtnicima za dugogodišnji rad. A nagrade će moći osvojiti i posjetitelji, i to u subotu na tomboli. 

Popularni Ivan Zak publiku će zagrijati i rasplesati na koncertu u petak od 20 sati, a ulaz je, kao i na cijelu manifestaciju, besplatan. Sve završava u subotu i to javnim snimanjem TV emisije "Pjesmom te zovem" u povodu čega će od 20 sati nastupiti, među ostalima, glazbeni sastav "Savski valovi", Ivica Pepelko, Adam Končić te KUD Gruntovec. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije