Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob s aktivistima

Sukob tijekom deložacije: Pernara obuzdavalo nekoliko policajaca

Gojko Drljača
28.02.2013.
u 19:52

Pernar je, sudeći prema uzvicima prosvjednika, tijekom sukoba prokrvario, a policija ga je nakon kraćeg natezanja ispustila

Na YouTubeu je objavljen sukob policajaca s prosvjednicima tijekom današnjeg pokušaja deložacije obitelji Frlan iz kuće u zagrebačkoj četvrti Rudeš.

Na snimci se vidi kako se policajci fizički obračunavaju s nekim prosvjednicima, među kojima je i Ivan Pernar, kojega je u jednom trenutku, pri pokušaju prelaska ograde, nekoliko policajaca držalo dok su ga prosvjednici s druge strane ograde pokušavali izvući iz njihovih ruku.

Pernar je, sudeći prema uzvicima prosvjednika, tijekom sukoba prokrvario, a policija ga je nakon kraćeg natezanja ispustila.

"Policija me pokušala preventivno uhititi bez razloga. Živimo u diktaturi! Na sreću, drugi aktivisti su mi pomogli da se izbavim iz njihovih šapa", napisao je Pernar na svom profilu na Facebooku.

Komentara 15

PI
prava istina
20:37 28.02.2013.

Oduzeli su mi dom kirminalno pravosuđe. Nisam se bacala po cesti i dostojanstveno sam otišla. Naravno nije im predani nego su provalili. To pravosuđe koje upravo ti poliajci podupiru će sutra tako i tom policajcu oduzeti dom. Sve je u ovoj državi postalo strašno i pitanje je dana totalnog kraha. Nisam za nasilje ali da kipi u meni je istina. za sitan dug oduzeli su mi vrijednu nekretninu i pouzdajem se u Boga da će i toj prokletoj lihvarici doći kraj. Već ju je ionako svašta u životu zadesilo pa će joj sva nesreća na vrata uskoro. Velika je slavna poduzetnica koja je stvorila sve zahvaljujući lihvarenju a štiti je krivosuđe i presuđuje u njenu korist. Tretira se kao velika poduzetnica u Ivancu a lažno poslovanje joj je jedino što je napravila. Nju ne dira ni USKOK ni policija a zaštita joj je novac. Svaka sila za vremena pa živim za dan njene nesreće.

DU
Deleted user
20:46 28.02.2013.

Anonimna skupina, koja se naziva udrugom živi zid ( takva nije ni registrirana u Hrvatskoj), okuplja hlebince da spriječe provedbu legalne odluke legalnog suda legitimne zemlje???!!!!!! Znači li to da se netko može domisliti pozvati te i takve hlebince daa obrane gladni narod pred bezobraznim trgovcima, koji robu prodaju umjesto da je dijele besplatno??????????????????

AN
Antidominium
20:26 28.02.2013.

U slučaju da prosvjedom tražim svoju zarađenu plaću, mogu očekivati batine od ovih koji su plaćeni i mojim novcem. Kako bih ja mogao biti policajac i štititi lopova koji mi neda zarađeno. U ovom slučaju se štite i od ministra prozvani lopovi - bankari!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije