Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
umorio se...

Subotom će nas opet moriti Noćna mora, ali bez Malnara

noćna mora (1)
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/5
16.12.2012.
u 13:37

U emisiji, koju su nazvali "Na rubu pameti", a emitirat će se subotom u kasno večernjim satima na programu Z1

Nova/stara ekipa satirične emisije Željka Malnara "Noćna mora'"ponovno se okupila u novom showu, no ovog puta bez samoprozvanog predsjednika Republike Peščenice.

- Željka u novoj sezoni neće biti jer se želi odmoriti od televizije, ali mi smo uvjereni u uspjeh – priča producent Nedjeljko Badovinac Jumbo, koji je također smišljao scenarij za Noćnu moru. U emisiji, koju su nazvali "Na rubu pameti", a emitirat će se subotom u kasnim večernjim satima na programu Z1, u istim će se ulogama ponovno pojaviti Laki, Braco, Jaran, Cezar, Stankec, Tarzan, a osim standardne improvizacije, ipak će imati i stalne rubrike.

- U sklopu rubrike "Žuta točka"dečki će komentirati aktualne poteze političara koji muče građane, kao što je, primjerice, porez na nekretnine, dok će se u kvizu "Tko je jamio – jamioW za bogate nagrade natjecati Jaran i Tarzan – smije se Jumbo. Također, Cezar, kojeg je proslavilo njegovo pjevačko umijeće, imat će svoje glazbene točke, a kako za život zarađuje kao majstor za mašine za rublje, dijelit će savjete i kako ih popraviti.

- Nema toga što Cezar ne zna, niti teme o kojoj neće pričati, pa će mu se tako gledatelji moći obratiti i kad će im trebati pomoć oko zbrinjavanja glomaznog ili nuklearnog otpada, pa čak i ljubavnih problema – kaže Jumbo, te dodaje da je najveći razlog ponovnog pokretanja emisije nedostatak humora na televiziji.

- U cijeloj ovoj svakodnevnoj zbrci, problemima, stresu, krizi, humor se izgubio s TV postaja. I tu se otvorio veliki prostor za Noćnu moru jer samo ekipa iz Republike Peščenice može istinski nasmijati ovaj narod – zaključio je svojedobno Jumbo.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar sjeverozapad
sjeverozapad
12:31 17.12.2012.

šteta što nema ŠEVE, on je legenda

VA
valis
12:45 17.12.2012.

Nisu smjesni nego jadni.,..

Avatar Bojko
Bojko
19:26 16.12.2012.

Sretno, i nadam se da ću se opet više puta namijat do suza, i koji put upiškit u gaće... lol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije