Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobra ideja

Studenti osmislili kako najbrže naći trenera, terene...

'sportme02_gra_101013'
''
11.10.2013.
u 13:07

Preko interneta moguće je rezervirati terene u sportskim centrima, plaćati njihovo korištenje i birati partnera za sport

Programeri i ekonomisti, svi redom apsolventi zagrebačkih fakulteta ujedinili su svoje znanje i kreirali jedinstveni sustav za rezervaciju sportskih sadržaja pod nazivom sportme.hr.

Internetska je to stranica na kojoj ljubitelji sporta mogu naći sve detalje o mjestima za rekreaciju, poput informacije o rezervacijama sportskih terena za tenis, nogomet, ali i egzotične plesove. poput rumbe i trbušnoga plesa.

–Osim rezervacije, preko sustava se može obaviti i plaćanje, a korisnicima će se uskoro omogućiti korištenje mnogih povezanih usluga, odabir osobnog trenera, nutricionistički savjeti, pronađi partnera/ekipu, sportska statistika i slično - kazao je student Tino Šušković, jedan od kreatora.

Većina sportskih centara, kažu studenti kreativci, uvidjela je korist od sustava te su objeručke prihvatili ideju. Trenutačno je sustav ograničen na područje grada Zagreba, a cilj je da usluga bude dostupna za cijelu Hrvatsku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije