Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rat na cesti

“Dojurio je 
i pokušao 
nas izgurati 
sa ceste“

Cammeo (1)
Petar Glebov/PIXSELL
03.07.2011.
u 23:15

U automobilu Cammea za vrijeme ekscesa nalazila se i putnica koja na sreću nije ozlijeđena

Ponovno se dogodio, kod parka Ribnjaka u nedjelju prije 21 sat, incident u kojem su sudjelovali vozač Radio taksija Zagreb i taksist zaposlen u konkurentskoj tvrtki Taxi Cammeo. Kako smo doznali u policiji, Seat Altea, kojim je upravljao 32-godišnji J.K., u vožnji je zakvačio retrovizor vozila Taxi Cammea, a u “novom” taksi-poduzeću kažu da je htio izgurati žuto-bijelo vozilo s ceste.

Centrala zvala policiju

– Vozio sam klijente u autu kada je dojurio jedan od vozača Radio taksija, približavao se i blendao. Putnica se uplašila još više kada nas je pokušao izgurati s ceste i odbio retrovizor s auta. Žena je rekla da je mislila da nije istina to što čita u novinama – kaže Marko Bunić, 31-godišnji vozač Taxi Cammea, dodajući da ga je ovaj kolega pokušao likvidirati.

Odmah je cijeli slučaj prijavio centrali, koja je pozvala policiju. Kod omražene konkurencije “starih” taksista, Bunić je zaposlen tek mjesec dana, no već je štošta neugodno doživio. Prijetili su mu i vrijeđali ga, no fizičkih napada, odnosno slične neugodnosti do te nedjelje nije doživio.

Na mjestu “napada” prometna je policija utvrdila da je vozač Seata počinio prekršaj s materijalnom štetom te se, ne ostavivši podatke, udaljio s mjesta nesreće. Međutim, brzo je pronađen, na temelju registracijskih oznaka, koje je zapisala putnica.

Protiv njega bit će podnesen optužni prijedlog te će se na sudu utvrditi odgovarajuća kazna.

– Ja sam svoju građanski dužnost obavila i podnijela krivičnu prijavu. Ja toga čovjeka znam, živi nedaleko od mene. On je užasno neugodna osoba i ne želim imati problema. Ali na sudu ću sve potvrditi što se dogodilo, kao što sam i rekla jučer policiji – kazala je Helena Horvat, koja se nalazila u tome trenutku u vozilu.

Putnica prijavila

Emir Pašalić, iz Udruženja zagrebačkih taksista, na pitanje kako ocjenjuje stanje na cestama te napad na konkurentskog vozača, odgovorio je optužbama na račun Cammeovih taksista.

– Cammeovi su vozači premoreni, koriste stimulanse i u tom svojem umoru događaju im se ovakvi propusti. Tako je već i prije dolazilo do sudara, neoprezni su. Sami kažu da uzimaju stimulanse, a neki dan je u Selskoj jedan pregazio ženu. Neka oni objasne što se kod njih događa. Za ovaj konkretni slučaj nemam informacija. Kako je policija procijenila, tako će i biti – rekao je glasnogovornik Radio taksija Zagreb.

Ključne riječi

Komentara 80

LL
llucciuss
13:59 04.07.2011.

@jebivjetar6 dušo mamina, piše se \"kad ne znaš\" a to sve govori o tebi. zakasnil buš u školicu. crta. zovni taticu iz radio-taxija da dođe po tebe.

Avatar oprosnica_za_kriminalce
oprosnica_za_kriminalce
23:33 03.07.2011.

Ovo je sad već prešlo svaku granicu! Nema veze što putnica nije ozljeđena, ovo je direktan napad na građane Republike Hrvatske! Hoće li itko od mjerodavnih u ovoj banana republici više reagirati na ovo divljaštvo!?!?

FE
Felicijen
00:54 04.07.2011.

Pa dobro zar su ti stari taksisti tolika snaga da im nitko ništa ne može !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije