Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prosvjed

Stanovnici Savice: Nismo protiv Crkve ali želimo da se i nas pita

savica
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
1/5
Autor
Mateja Šobak/VLM
26.05.2013.
u 18:48

Dosad smo prikupili preko 500 potpisa za spas parka, a dok god ima alternativnih mjesta na Savici za izgradnju crkve s potpisima ćemo i nastaviti – objasnio je Dražen Crnko-Kovačiz inicijative građana Savice “Čuvajmo naš park”.

Peticijom, loptama, frizbijem, šetnjom sa psima i piknikom građani Trnjanske Savice danas su još jednom pokazali kako se protive izgradnji crkvenog objekta na području jedinog parka u kvartu.

– Dosad smo prikupili preko 500 potpisa za spas parka, a dok god ima alternativnih mjesta na Savici za izgradnju crkve s potpisima ćemo i nastaviti – objasnio je Dražen Crnko-Kovačiz inicijative građana Savice “Čuvajmo naš park”.

Crkva za koju je trenutno pokrenut proces izrade projektne dokumentacije trebala bi biti na 1600 četvornih metara parka, međutim, objašnjavaju građani Savice, još bi se trebao izgraditi i parking.

– Nismo protiv Crkve, i sami smo vjernici, ali želimo da se i nas pita kolika će se i gdje graditi crkva – rekla je stanarka Tihana Bubalo te dodala kako ni na jedna upit koji su poslali Gradu nisu dobili odgovor.

>>Peticija 500 stanara bez rezultata, crkva na Savici se gradi

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije