Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretan završetak

SC nakon pisma Bandića odustao od rušenja skate skulpture

Skejteri (1)
Foto: Kristijan Smok
1/7
06.08.2013.
u 08:00

Za manje od mjesec dana imat ćemo idejno rješenje projekta i skejteri sudjeluju u njemu, kaže D. Bilić.

Skejteri iz Udruge Shpaolin i njihovi prijatelji još se izmjenjuju u čuvanju skate poola, skulpture u Studentskom centru, jer je u subotu istekao rok od 15 dana koji je inspekcija Ministarstva graditeljstva naložila sanacijskom upravitelju Peji Pavloviću da o vlastitu trošku ukloni skate pool.

Danas je prvi radni dan kada bi bageri mogli izaći na teren.

– Primio sam pismo gradonačelnika Bandića da odgodimo rušenje skate bazena. Kako je gradonačelnik ponudio kvalitetnije rješenje od postojećeg na Bundeku, pričekat ćemo da se skate park sagradi jer je to primjerenije mjesto za vožnju i natjecanja u skateboardu od SC-a – rekao je sanacijski upravitelj SC-a Pejo Pavlović. Iz Gradskog ureda za izgradnju grada i prostorno uređenje doznajemo da se planovi vezani uz skate park nastavljaju.

– Za manje od mjesec dana imat ćemo idejno rješenje projekta, u kojem će sudjelovati i skejteri. Tražili su površinu od dvije tisuće četvornih metara i njihov park bit će dio novog adrenalinskog parka na Bundeku – rekao je novi pročelnik Dinko Bilić. 

>>Bandić: Gradit ćemo skate park na Bundeku, bit će najljepši u Europi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije