Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet otišla od kuće

Samoborsku učenicu Gabrijelu policija traži treći put

Gabrijela Moharić
Nestali.hr
24.04.2012.
u 15:07

Gabrijela je prvi put otišla od kuće prošle godine u kolovozu, a pronašli su je u krađi u zadarskom Kauflandu 10. rujna 2011. godine. Ponovno je nestala.

Za sedamnaestogodišnjom samoborskom učenicom Gabrijelom Moharić zagrebačka policija traga već treći put, a njezini su podaci ponovno osvanuli na stranicama nestalih osoba kada je u petak 20. travnja u 7 sati otišla od kuće.

Naime, Gabrijela je prvi put otišla od kuće prošle godine 29. kolovoza, a pronađena je desetak dana poslije kada je uhvaćena u krađi u zadarskom Kauflandu. U Zadru je bila sa svojim dečkom.

Dana 10. rujna 2011. godine ponovno je odlutala, a tražila ju je gotovo cijela Zagrebačka županija, naime plakati s njezinim fotografijama i obavijesti o nestanku bili su gotovo u svim zagrebačkim četvrtima. Nakon masovne potrage te mjesec i pol izbivanja, sama se vratila kući.

Kako piše na web-stanici Nestali.hr, Gabrijela je ovaj put otišla od kuće u petak te joj se od tada gubi svaki trag. Učenica Srednje medicinske škole na sebi je u trenutku nestanka imala bijele tajice, ružičastu majicu i gornji dio crvene trenirke. Visoka je 160 centimetara, ima svijetloplavu kosu i kestenjaste oči.

Komentara 19

DU
Deleted user
15:44 24.04.2012.

treći put je traže? jako neka važna damica da se troši novac države na nju

PE
petrinjac
16:01 24.04.2012.

lijepa djevojka i koliko vidim okusila je tj.probala zabranjeno voće ali joj to paše koliko vidim,neka račun pošalju roditeljima i to je to

MI
mica1111
15:31 24.04.2012.

...neće ona daleko,već će se vratiti,kad nestane džeparca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije