Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dan zaštite okoliša

Samoborci uživali u kremšnitama i kavi na sprešanoj olupini

olupine (1)
Foto: Romeo Ibrišević
1/4
05.06.2012.
u 21:14

Slastice su servirane na staklenom stolu montiranome na kocku sprešane auto olupine

Danas su se Samoborci i posjetitelji nemalo iznenadili, kad su na terasi Mozart bara uz naručenu kavu od TZ dobili i kremšnitu, a to sve servirano na staklenom stolu montiranome na kocku sprešane auto olupine. Tako je na originalan način obilježen Međunarodni dan zaštite okoliša u suradnji s gradskom upravom, turističkom zajednicom, ekolozima i akcijom Očistimo Hrvatsku od olupina, za kojima traga novinar i fotoreporter Romeo Ibrišević, te ih tijekom osam godina pronađeno, iz prirode izvučeno i u zagrebačkom CIOS-u sprešano čak 14 tisuća.

I ovaj „minimalizirani“ renault izvučen uz pomoć Grada Samobora iz lijepog ali nepristupačnog prirodnog okoliša znakovit je podsjetnik svima nama da prirodu ne zagađujemo onim što tamo ne spada, jer mi nismo vlasnici prirode oko nas, ali je ljudska populacija o njoj u potpunosti ovisna. Dok ovaj report podastiremo na stranicu Romeo Ibrišević odjurio je u Ston jer su mu čak odande javili da je u uzgajalište među školjke netko odbacio staru auto školjku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije