Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Deložacija

S djecom ostala na cesti dok su joj dva 'muža' u zatvoru

deložacija, sonja cvetnić (1)
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/8
Autor
Sonja Hoffman
20.10.2010.
u 16:58

S. Cvetnić, samohrana majka četvero djece, iseljena je danas iz kuće u kojoj je bespravno boravila

Sonja Cvetnić, 32-godišnja samohrana majka četvero djece, iseljena je danas iz derutne kuće u Ulici grada Mainza 14, gdje je bespravno boravila proteklih nekoliko godina.

Zakonski vlasnici

Naime, zakonski je vlasnik kuće i zemljišta tvrtka Stanograd koja je za to zemljište građevinsku dozvolu dobila još 2007. godine, kada je tamo zatekla ovu samohranu majku.

– Točno, tvrtka Stangrad vlasnik je kuće i zemlje, ali gospodin Igor Galović i ja brinuli smo se za bolesnog djedicu Edija Pompea koji je živio u kući te ga dohranili, a on je nama prepisao nekretninu – tvrdi nezaposlene Sonja Cvetnić. Tek nakon Edijeve smrti doznala je tko je vlasnik nekretnine pa je cijeli slučaj predala sudu.

– Djeca i ja smo na cesti, nemamo kamo, oba su mi 'muža' (očevi djece - opaska autora) u zatvoru, a socijalna služba želi mi oduzeti djecu i odvesti ih u dom – rekla je S. Cvetnić. Odvjetnik tvrtke Stanograd Stjepan Vokić upozorava da je riječ o manipulaciji te da su S. Cvetić i njena djeca modus operandi za postizanje ciljeva Igora Galovića.

Kazneni postupak

– Galović je svoje prebivalište u G. Mainza 14 prijavio temeljem fiktivnog ugovora, a onda u kuću kao podstanare uselio S. Cvetnić – objasnio je Vokić i dodao da je Galović osoba koja se nalazi u policijskim evidencijama te da je od tvrtke Stangrad u više navrata tražio da mu isplati milijun eura nakon čega će napustiti kuću.

– Točno je da ured za socijalnu skrb S. Cvetnić želi uzeti djecu, no to nije novost, jer je Ured protiv nje pokrenuo kazneni postupak zbog zanemarivanja djece – rekao je odvjetnik Vokić. Inače, s cijelim slučajem Cvetnić bili su upoznati i bivši ravnatelj policije M. Benko te tadašnji ministar I. Kirin.

Komentara 146

OB
-obrisani-
18:42 20.10.2010.

SRAMOTA...fuj !!! zenu sa cetvero djece pred zimu izbaciti na ulicu, a ne osigurati barem nuzni smjestaj za nju i djecu...STOKOOOOOOOOOOOOO !!! ...izumrjet cemo kao narod i neka, tako i treba. sram me je u kakvoj drzavi zivim., a i vi u VL, gdje je broj ziro racuna i telefon na koji se moze ponuditi pomoc ?

MB
mr_brown
16:30 21.10.2010.

Jadranka ovo je izvrsna prilika da se slikaš, a mogla bi i jadnoj ženi pomoći!

VU
vuksamotnjak
18:53 20.10.2010.

lJUDI,ovdje su nevina DJECA u pitanju,a vi se sprdate,SRAM vas bilo desnicarska stoko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije