Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka posjetitelja

Rujanfest oborio sve rekorde, Bundekfest i dalje neatraktivan

rujanfest (1)
Petar Glebov/Pixsell
24.09.2012.
u 11:43

Rujanfest u brojkama – više od 200.000 posjetitelja, 850 hektolitara piva, na koncertu Jelene Rozge više od 25.000 raspjevanih gostiju... ni promjena lokacije očito nije omela organizatore

Iako se s preseljenjem lokacije kod Westgatea manifestacije Rujanfest, koju je iz Zagreba "udaljio" zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, odlukom kako se na jezeru Bundek neće događati koncerti s "cajkama" te naplaćivati ulaz, organizatori poručuju kako su srušili sve rekorde u dosadašnjih pet godina održavanja ovog popularnog festivala zabave.

– Imali smo više od 200.000 posjetitelja, popijeno je 850 hektolitara piva, na koncertu Jelene Rozge bilo je više od 25.000 raspjevanih gostiju. Novi su ovo rekordi vodeće manifestacije u regiji, koja je unatoč promjeni lokacije potvrdila status lidera zabave, poručuju organizatori Rujanfesta.

Festival glazbe i gastronomije Rujanfest sinoć je završen koncertima Zvonka Bogdana i Joška Čagalja, a očito ni udaljenost od dvadesetak kilometara od Zagreba u deset dana održavanja manifestacije nije umanjila njezinu popularnost.

– Novost ovogodišnjeg Rujanfesta je Kuća hrvatskih rakija "Rakijarnica", koja je zanimljivim dizajnom, sjajnom rock-glazbom i svakako odličnim rakijama bila nezaobilazna stanica svih posjetitelja, objasnili su organizatori koji već kreću s pripremama za novi festival, ne precizirajući njegovu lokaciju.

S druge strane Bundekfest, koji je najavljujući obilje sadržaja promovirao i prvi čovjek Zagreba, sve je samo ne utočište brojnih posjetitelja. Otvorenje u petak uz tamburaški orkestar HRT-a te pjevače Giuliana i Đanija Stipaničeva nije privuklo dovoljno znatiželjnika, pa čak ni uz besplatan ulaz.

Bundekfest nastavlja sa svojim sadržajima i ovaj tjedan, u nadi organizatora kako će mu se odazvati posjetitelji koji su sve donedavno ispijali pivo i plesali na Rujanfestu kod Zaprešića.

Komentara 9

Avatar Kairosa
Kairosa
13:32 24.09.2012.

Lik na Fejsu izbačen iz busa i slomio nogu.Pohvalno.

LI
liliZG
13:34 24.09.2012.

Bundek fest će se nastaviti, jer kada je prvi zatvoren, pivopije će zanimaciju nastaviti na drugom i to bez karte za upad........

TW
Tex_Willer
12:47 24.09.2012.

lako je bandinju držati besplatan ulaz kad organizirava festival sa gradskom lovom. za svoje kumove i frendiće...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije