Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dubrava

Rotvajler Soni, koji je izgrizao terijera Boku, bit će udomljen

Rotvajler Soni
Dalibor Urukalović /Pixsell
16.06.2010.
u 11:38

Vlasnik rotvajlera Mladen Čuljak (35) odustao je od eutanazije psa, ali ne želi ga zadržati.

Četverogodišnji rotvajler Soni ipak će preživjeti! Podsjetimo, Soni je u ponedjeljak gotovo na smrt izgrizao sićušnog terijera Boku te lakše ozlijedio i isprepadao njegovu vlasnicu Vesnu Burić (46) u Novačkoj ulici u Gornjoj Dubravi. Nakon toga je Sonijev vlasnik Mladen Čuljak (35), kojega je policija kaznila sa 150 kuna, izjavio da će Sonija eutanazirati, no promijenio je mišljenje.

 – Veterinar mi je savjetovao da ga dam udomiti preko neke udruge i to ću učiniti. Ne želim ga zadržati, nije svjestan svoje snage... – kaže Čuljak. To je, nadajmo se, “happy end” – preživjet će i Boka i Soni, a ostaje opomena da vlasnici pasa uistinu trebaju biti oprezni.

Ključne riječi

Komentara 5

ŠI
Šiljka
14:22 25.06.2010.

Uuuh! Drago mi je da ovo čitam...Jadan pas! Ovako ima drugu šansu...

Avatar sven109
sven109
12:56 16.06.2010.

Hvala Bogu da su vlasnici došli pameti! Jadnog psa bi uspavali zbog toga što je pas, zbog toga što ima nagone i zbog toga što ga ONI nisu dresirali kako treba! Sretno Soniju i nadam se da će ga uzetii netko tko će ga voljeti i znati s njime...

DR
DRUGIPOKUSAJ
15:01 16.06.2010.

potpisujem ovo što je napisao sven. Nisam odmah vidio ovu objavu pa sam već komentirao uz onaj prethodni članak, ali Soni zaslužuje bolje vlasnike - koji će ga znati držati pod kontrolom, voljeti, paziti da ne učini drugima na žao, ali i biti uz njega \'u dobru i u zlu\', a ne ga brže bolje ići eutanizirati čim zagusti. I ovdje bih pohvalio promjenu u stilu pisanja, hvala bogu što je autor odustao od senzacionalističkog stila koji je više primjeren novinama poput 24 sata, a ne Večernjaku. Sretno Soni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije