Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glazbeniku u čast

Roker Milan Mladenović dobit će ulicu u Zagrebu?

Odmor reprezentacije
Goran Stanzl
11.10.2011.
u 17:05

Naziv ulice predložio je građanin koji se ponadao da bi se ulice u cijelom jednom kvartu mogle imenovati po preminulim rock-umjetnicima.

Zagreb bi mogao dobiti ulicu imenovanu u čast Milana Mladenovića, pokojnog pjevača rock-grupe Ekatarina Velika koji je rođen u Zagrebu, javlja Jutarnji list.

Budući da je prijedlog na sjednici gradskog Odbora za imenovanje naselja, ulica i trgova prihvaćen, naziv ulice ušao je u fond imena.

Naziv ulice predložio je građanin koji se ponadao da bi se ulice u cijelom jednom kvartu mogle imenovati po preminulim rock-umjetnicima.

Predsjednik odbora Marin Knezović kazao je za Jutarnji list da će jedna ulica, trg ili plato sigurno nositi ime Milana Mladenovića.

Zbog velikog utjecaja koji je grupa Ekatarina Velika imala na pop-rock scenu na području bivše države odbor je prijedlog podržao.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentara 12

OB
-obrisani-
17:47 11.10.2011.

svaka cast rvati!!!!nek i u zagrebu bar jedna ulica nosi ime velikog srpskog rokera!!

CH
chemica
18:45 11.10.2011.

Ne znam što glume ovi SDP-ovci, ali u gradu u kojem svoju ulicu ima Gojko Šušak, a Franjo Tuđman čak i trg... \"Moderna\" im je ta njihova metropola. Možda bi prigodnije bilo imenovati ulicu po Rokerima s Moravu. Umro im je \"Sisoje\" pa što se jedna od ulica ne bi zvala Sisojeva? Puno bi bolje odgovaralo gradu u kojem se odaje pošta ratnim zločincima, da farsa bude potpuna.

AN
ankicascreiber
17:44 11.10.2011.

EKV su bili najbolje sto je bivsa juga vidjela, Magi je bila vrhunski obrazovana muzicarka, Milan istiski rocker, da su bili amerikanci bili veci od nirvane, u nivou doorsa i zeppelina. ja ih jos uvijek slusam, 25 godina, kvaliteta ne moze dosaditi. A mozda je i zato sto nesto tako dobro vise ne postoji vec 25 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije