Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rok 2. veljače

Raspisan natječaj za dodjelu Nagrade grada Zagreba

Zagreb: Povodom Dana Grada Zagreba održana dodjela nagrada i priznanja
Davorin Visnjic/PIXSELL
04.01.2021.
u 18:51

Zagrebačka Gradska skupština raspisala je natječaj za dodjelu Nagrade Grada Zagreba, a rok prijave je do 2. veljače. Prestižna je to nagrada koja se dodjeljuje Zagrepčanima i drugima koji djeluju na području metropole, kao i radnim skupinama, trgovačkim društvima, ustanovama, vjerskim zajednicama, udrugama građana i drugim pravnim osobama za najviše zasluge i postignute rezultate u teorijskom i praktičnom radu u promicanju znanosti, gospodarstva, prosvjete, kulture, umjetnosti, sporta, zdravstva, socijalne skrbi i svih drugih područja društvenog života u Gradu Zagrebu.

Postoje, dakako, i kriteriji za dodjelu nagrade, a to je da je predložena osoba postigla najbolje rezultate u u teorijskom i praktičnom radu na određenom području djelovanja, kao i da je rad te osobe objavljen, prikazan, izložen, izveden ili na drugi način prezentiran i nagrađena nagrađe. Za takvu nagradu odličan je kandidat netko tko uživa ugled uzornog stručnjaka i djelatnika, odnosno uzornog trgovačkog društva, ustanove, udruge građana i druge pravne osobe. 

Prijedlog za dodjelu Nagrade Grada Zagreba mora sadržavati:
- ime, prezime, zvanje, zanimanje i adresu kandidata, odnosno naziv trgovačkog društva, ustanove, vjerske zajednice, udruge građana ili drugih pravnih osoba što se predlažu za dodjelu Nagrade Grada Zagreba;
- područje iz točke 1. ovoga natječaja za koje se predlaže dodjela Nagrade Grada Zagreba;
- sažetak obrazloženja prijedloga koji sadrži doprinos, zasluge, odnosno rezultate, na kojima se temelji prijedlog za dodjelu Nagrade Grada Zagreba (najviše na jednoj stranici formata A4);
- podatke o predlagatelju (ime i prezime/naziv, adresa/sjedište, podaci za kontakt), potpis predlagatelja, odnosno ovlaštene osobe.


 
Prijedlozi se podnose preporučeno poštom ili osobno Odboru za javna priznanja preko Stručne službe Gradske skupštine, Ulica sv. Ćirila i Metoda br. 5, 10000 Zagreb, u zatvorenoj omotnici s napomenom: 'Prijedlog za dodjelu Nagrade Grada Zagreba – ne otvaraj'."
Ključne riječi

Komentara 2

2X
2Xgeneral
20:14 06.01.2021.

predlažem matana mikija za nagradu grada zagreba jer urušiti toliko grad u 20-et godina stvarno zaslužuje primjerenu nagradu barem toliko izlet u remtinec

GC
gordan.caic@gorica.hr
06:57 18.02.2021.

Nitko se nije sjetio predložiti za dobivanje nagrade prošlogodišnju heroinu MIRNU MRČELU???!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije