Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napokon

Radovi na “staroj” pošti bit će završeni za 120 dana

posta
16.07.2010.
u 11:53

Iako je najavljuju kao najmoderniju u Hrvatskoj, Velikogoričani na nju čekaju pune dvije godine.

Radovi na uređenju pošte završit će potkraj godine, najavili su jučer Robert Jukić, predsjednik uprave Hrvatske pošte, i gradonačelnik Dražen Barišić nakon što su obišli radnike i provjerili kakva je situacija na terenu.

Iako je najavljuju kao najmoderniju u Hrvatskoj, Velikogoričani na nju čekaju pune dvije godine i to zato što je tvrtka koja je izvodila prvotne radove uređenja završila u stečaju, a cijeli slučaj na sudu. Radovi su tada bili ugovoreni na 3,6 milijuna kuna, a tvrtka koja je završila u stečaju od uplaćenih 1,6 milijuna kuna nije obavila ni trećinu radova.

– Gradimo ovaj poštanski ured po novim standardima. Prostor za korisnike bit će mnogo veći, a moći će se koristiti i bežični internet – poručio je predsjednik uprave Robert Jukić. (lk/vlm)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije