Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronađi se na fotki

Rad se nagrađuje: Posljednjih 1000 kuna odlazi u Dugo Selo

Pronađi se na fotki
Foto: Jakov Novak
03.02.2014.
u 12:00

U objektivu Večernjakova Letećeg reportera “uhvaćen” najnoviji dobitnik, posljednji koji osvaja nagradu na potrošačkoj kartici

Da se rad doista nagrađuje, dokaz je gospodin s fotografije, koji je u sklopu Večernjakove nagradne akcije Pronađi se na fotki osvojio 1000 kuna na potrošačkoj kartici. Sretni dobitnik “uhvaćen” je u Dugom Selu i ujedno je posljednji koji dobiva nagradu, a može je preuzeti u redakciji Večernjeg lista, Oreškovićeva 6H/1, s primjerkom novina u kojima je njegova slika.

Leteći reporter Večernjeg lista zadnja je dva tjedna obišao ukupno 12 lokacija u Zagrebu i županiji i usrećio isto toliko građana. Čestitamo svim dobitnicima!

>>Novi dobitnik 1000 kuna 'uhvaćen' na Trnju, čekao na semaforu

Komentara 2

PR
prufer
15:41 03.02.2014.

ajde da je jednom i netko iz radničke klase dobio nešto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije