Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhvaćeni na fotki

Pronađi se na fotki i zaradi 1000 kn! Traže se još dva dobitnika!

pronađi se (1)
Foto: Leteći reporter/Jakov Novak/VLM
1/3
29.09.2013.
u 11:01

Osam sretnika nam se odmah javilo i preuzelo svoje nagrade, no, još nam se dvoje (gospođa je fotografirana u Zagrebu, a gospodin u Samoboru) nije javilo te pozivamo osobe zaokružene na fotografijama da se jave i preuzmu nagradu!

Vrlo uspješna akcija "Pronađi se..." Večernjeg lista završena je prošlog tjedna, ali svi dobitnici potrošačke kartice sa 1000 kuna još se nisu javili. Želimo zahvaliti svim našim čitateljima na pozitivnim reakcijama i brojnim pohvalama. Osam sretnika nam se odmah javilo i preuzelo svoje nagrade i njima još jednom čestitamo.No, još nam se dvoje (gospođa je fotografirana u Zagrebu, a gospodin u Samoboru) nije javilo, te smo odlučili još jednom objaviti njihove fotografije i pozvati ih da se jave kako bi mogli preuzeti svoju nagradu. Nadamo se da će se prepoznati ili da će im netko javiti kako je njihova slika objavljena u Večernjem listu.

Svoju nagradu mogu preuzeti radnim danom od 10 do 17 sati u zgradi Večernjeg lista, Oreškovićeva 6H/1, do 15. listopada. U skorijoj budućnosti trudit ćemo se ponovno organizirati ovakvu i slične akcije za vas.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije