Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stepenice do pobjede

Pripremao se 2 tjedna da do vrha Zagrepčanke dotrči za 2,54 min

zagrepčanka 512 (1)
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/3
15.12.2012.
u 15:09

Popeti se na na 26. kat u najkraćem mogućem roku bio je cilj neobičnog natjecanja koji je organiziran po uzoru na utrku koja se održava u New Yorku pod nazivom - Empire State Building Run-Up, a na natjecanju je sudjelovalao čak 250 trkača

Prva gradska utrka po stepenicama "Zagrepčanaka 512" danas je završena. Popeti se na na 26. kat u najkraćem mogućem roku bio je cilj neobičnog natjecanja koji je organiziran po uzoru na utrku koja se održava u New Yorku pod nazivom - Empire State Building Run-Up, a na natjecanju je sudjelovalao čak 250 trkača.

Najbolji je bio Igor Ermakora, 25-godišnjak koji se na zadnji kat Zagrepčanke uspio popeti za nevjerojatnih 2,54 minute.

- Bilo je dosta teško, a za utrku sam se pripremao u sestrinoj zgradi više od dva tjedna. Trčao sam po stepenicama na sedam katova, no ovo je bilo puno zahtjevnije - kazao je pobjednik.

Utrka je organizirana u osam kategorija, a najbolja u ženskoj ligi seniorki bila je Paula Vrdoljak.

- Najteže je bilo na 15., 16. katu, no uspjela sam - kazala je kratko pobjednica.

Natjecanje je organizirala udruga Aktivan život uz potporu Gradskog ureda za zdravlje. 

>>Koliko vam treba da pretrčite 512 stuba Zagrepčanke?

Komentara 1

Avatar Burviles
Burviles
07:54 16.12.2012.

bilo je 512 štengi,bravo za sve od organizatora do svih koji su nastupili !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije