Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proizvodni objekt

Premijerka Kosor otvorila nove proizvodne objekte Gredelja

jadranka kosor, gredelj,  (1)
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/12
30.06.2010.
u 12:54

Pogon vrijedi 650 milijuna kuna, a proteže se na 40 tisuća četvornih metara.

U novom pogonu na zagrebačkom Vukomercu predstavljen je novi proizvodni objekt Tvornice željezničkih vozila Gredelj koji je dosad bio na Trnju.

Pogon vrijedan 650 milijuna kuna, koji se proteže na 40 tisuća četvornih metara, otvorila je predsjednica Vlade Jadranka Kosor.

Predsjednik uprave Gredelja Ivan Tolić kazao je da u novome modernom pogonu očekuje još veći uspjeh Gredelja, no nije ništa govorio o trenutačnom poslovanju i eventualnim novim poslovima tvornice koja surađuje sa željeznicama Italije, BiH, Kosova... U Gredelju radi 1650 radnika, među kojima je 230 inženjera.

Ključne riječi

Komentara 12

ZI
Zir
13:36 30.06.2010.

legionar je napisao svoj komentar, svoj stav i neko mu je udario minus, koji je to poriv, koja je to mrznja u covjeku da na njegov komentar udari minus??? samo kmer to moze uciniti!!!

OB
-obrisani-
13:41 30.06.2010.

Zir Ma minusi me ne zanimaju,ali ko ih udara to nam je jasno! Oni koji su protiv drzave Hrvatske i hrvatskog naroda! Nisu minusi u pitanju i to nije mjerilo,neka to cine i ubuduce,nece im nista pomoci!

OB
-obrisani-
13:16 30.06.2010.

----------------Eh kamo srece da ovo bude SVAKODNEVNICA da vise Hrvati nemoraju ici preko granice za potraznjom posla! CESTITAMO na uspjehu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije