Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUGAVE

Preko 400 natjecatelja isprobalo izdržljivost na Adidasovu krosu

kros
Foto: Jakov Novak
1/3
15.06.2014.
u 15:18

Matea Matošević potvrdila je pobjedu s Laništa, a bon je ustupila najmlađem sudioniku utrke

Dugave su danas bile domaćin trećeg po redu Kvartovskog krosa u organizaciji Adidasa, posljednjeg prije ljetne stanke. U parku Dugave, samom srcu kvarta, preko četiristo natjecatelja odlučilo je isprobati svoju izdržljivost u tri kategorije: ženskoj i muškoj utrci dugoj pet kilometara i utrci za građane i djecu dugu jedan kilometar.

Dok su se sudionici zagrijavali o dobroj se atmosferi brinuo DJ Chill, a dečki iz Pimp my Pumpa još jednom su pokazali svoje kreativne vještine na "železnom Franceku", starim gradskim pumpama za vodu. Iako za dlaku, po treći put je u muškoj kategoriji pobjedu odnio Kristijan Rubinić istrčavši utrku za dvadeset minuta i sedam sekundi, dok je Matea Matošević, državna rekorderka na pet i deset tisuća metara, potvrdila svoju pobjedu s Laništa stigavši na cilj za dvadeset i dvije minute i četrdeset sekundi.

- Svaka staza do sada je imala težak dio, no ova je bila dosta teška, iako nije bilo kiše kao na Laništu ili stepenica kod Tuškanca. Na ovako lijep dan kvart oživi pa smo morali paziti na prolaznike, ali bilo je zabavno.- priznaje Matea koja je svoj bon od 400 kuna u Adidasovim dućanima za osvojeno prvo mjesto ustupila najmlađem sudioniku utrke.

Sljedeći Kvartovski kros održat će se 7. rujna u Maksimiru.

>> Preko dvjesto trkača na adidasovom kvartovskom krosu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije