Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poštena nalaznica

Neka se javi vlasnik: U Zagrebu izgubljen novac, našla ga zaposlenica trgovine i odnijela na policiju

Euro - nova službena valuta u Republici Hrvatskoj
Davor Puklavec/PIXSELL
06.07.2023.
u 09:00

Vlasnik može osobno doći u Policijsku postaju Medveščak ili nas kontaktirati na broj telefona 01/4570-580

U ponedjeljak 6. ožujka 2023. godine zaposlenica trgovine u Ulici grada Vukovara pronašla je novac i predala ga policiji. Policijska uprava zagrebačka pozdravlja slučaj sugrađanke iz Zagreba, koja je pronašla novac i odlučila ga ne zadržati za sebe nego se za informaciju i u kontekstu pomoći tj. vraćanja novaca stvarnom vlasniku, obratila policijskim službenicima, u ovom slučaju mjesno nadležnoj IV. policijskoj postaji Zagreb (Maksimir).

Osim što je događaj spomena vrijedan, kao što je već navedeno, uz poziv osobi koja je novac izgubila (drugi detalji u smislu lokacije i količine moguće su poznati samo vlasniku novca kao i policiji) ovo je primjer ne samo odgovornog ponašanja sugrađanke već i primjer osjećaja izgradnje zajedničkog dobra temeljenog na povjerenju što je upravo iskazano kroz suradnju građanke i policije, a sve s ciljem pronalaska vlasnika novca, izvjestila je Policijska uprava zagrebačka.

POVEZANI ČLANCI:

Pozivamo vlasnika kontaktira da osobno dođe u Policijsku postaju Medveščak ili nas kontaktira na broj telefona 01/4570-580.

>> VIDEO Baka iz Zagreba osvojila 80.000 eura: "Sve dajem svojim unucima kako bi njima bilo malo lakše"

 

Komentara 2

NE
NervozniPoštar
15:03 05.07.2023.

Jel' mora biti baš vlasnik?

ZD
ZDRU
09:14 06.07.2023.

Policijska postaja Maksimir ili Medveščak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije