Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spora reakcija

Policija deset sati nije uočila morbidni natpis u susjedstvu

'08.08.2010., Zagreb - Netko je na zeljeznicki nadvoznjak u Savskoj ulici kod zgrade Cibone objesio transparent sa natpisom Nema oka nema svjedoka. Natpis mozda ukazuje na slucaj gdje je specijalac iz
'Goran Jakus/PIXSELL'
08.08.2010.
u 20:23

Nadamo se da će krivac za ozljeđivanje policajca biti pronađen i kažnjen, piše u priopćenju udruge navijača Dinama

Transparent "Nema oka nema svjedoka - ACAB" (all cops are bastards - svi policajci su kopilad), obješen samo dvjestotinjak metara od MUP-a, na Savskoj cesti u noći na nedjelju, policija je skinula tek danas oko 16 sati. Natpis aludira na krvavi derbi 1. svibnja u kojem je oko izgubio policajac Kristijan Trokter, a navijač Mario Galić propucan i zadržan u policijskoj postaji više od sat vremena bez pružanja pomoći. Iako je ogorčena policijom zbog Galića, udruga navijača Dinama ogradila se od transparenta.

"Najoštrije osuđujemo sadržaj transparenta koji ne pridonosi smirivanju tenzija između navijača i policije, ali također upozoravamo na mogućnost da autor ne dolazi iz navijačkih krugova. U nekoliko navrata izrazili smo svoje iskreno žaljenje zbog incidenta u kojem je policajac izgubio oko te se nadamo da će pravi krivac za spomenuti incident biti pronađen i kažnjen", piše u priopćenju.

Komentara 2

US
U srcu
07:28 09.08.2010.

policija nemože sve uočit ad ima ptioritet pohapsit sve koji su bili u čavoglavama

US
U srcu
08:03 09.08.2010.

Na današnji dan prije 18 godina je od hrvatske ruke ubijen jedan od najvećih Hrvata svih vremena, legendarni, jedan i jedinstveni general-bojnik Blaž Kraljević i 8 njegovih vitezova HOS-a (Gordan Čuljak, Šahdo Delić, Ivan Granić, Rasim Krasniqi, Osman Maksić, Mario Medić, Vinko Primorac i Marko Stjepanović). Ubijeni od vlastitog naroda, hercegovačkih mafijaša, ratnih profitera, i ratnih zločinaca \"Kažnjeničke bojne\" Mladena Naletilića- TUTE, kojima i dan danas nije suđeno glede tog sotonističkog čina i veleizdaje Hrvatstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije