Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uz bana – zahod

Pogledajte kako izgleda spomenik Milanu Bandiću

spomenik bandiću (1)
Foto: Građanska akcija
1/4
13.05.2013.
u 12:22

Spomenik dižu zahvalni građani Grada Zagreba jer samo Milan Bandić gradi javne WC-e po 11.000 eura po kvadratu, a oni ne rade, kažu aktivisti

Nakon što je prošlog tjedna jedan od kandidata za Gradsku skupštinu na Jelačićev trg u Zagrebu postavio zahod kao simbol borbe s korupcijom, istu su stvar napravili i aktivisti Građanske akcije. Kažu, spomenik je to za budućeg bivšeg gradonačelnika. 

– Sjetili smo se priče kako je mali Mile, dok je gazio 3 do 4 metra dubok snijeg u Poganoj Vlaki, hodajući prema školi sanjao da će jednog dana imati spomenik na glavnom zagrebačkom trgu. I ne budimo lijeni, mi smo ga, eto, i podigli. Dakle, danas je veliki Milan Bandić dobio monumentalni spomenik odmah pokraj konja na Trgu bana Josipa Jelačića. Spomenik dižu zahvalni građani Grada Zagreba jer samo Milan Bandić gradi javne WC-e po 11.000 eura po kvadratu, a oni ne rade, kažu aktivisti dodajući da je spomenik stajao svega dva sata jer se u cijelu priču upleo "CSI Grude".

No, instalaciju su uklonili djelatnici gradske Čistoće. 

>>Građanskoj akciji ne smeta što je njezin član osuđen za korupciju

>>Kandidat za ZG skupštinu na Jelačićev trg postavio WC-školjku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije